Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint

2023. július 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp júliusi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Munkahelyváltásra vagy éppen előnyös üzletkötésre számíthatnak a csillagjegyek. A júliusi karrierhoroszkópból megtudhatod, neked melyik jut!


A hónap munkahelyi vitákkal lesz tele, de ettől függetlenül is dönthetnek úgy a zodiákus tagjai, hogy munkahelyet váltanak. Jó néhányuk kap izgalmas lehetőséget, amiért megéri váltani! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a júliusi karrierhoroszkópodat:

Kos

Nagyon termékeny időszak elé nézel, Kos. Hamarosan learathatod az elmúlt hónapok vagy akár évek erőfeszítéseinek gyümölcsét, és ez a vállalkozókra is igaz. De július vége felé, még egy villámüzlet megkötésére is lehetőséged nyílhat, vagy egy olyan befektetésre, ami rövid időn belül megtérülhet.

Bika

Jelentős előmenetel előtt állsz a karrieredben, kedves Bika. De készülj arra: néhány kollégád megpróbálhat keresztbe tenni. Még szerencse, hogy többségében nagy népszerűségnek örvendesz, és támogatni fognak a céljaid elérésében. Amint megoldódnak a konfliktusok pár héten belül, ismét kellemes hely lesz a munkahelyed.

Ikrek

A tavasszal megtett karrierrel kapcsolatos lépések nem voltak hiábavalók. Most élvezheted azok minden előnyét. Ugyanakkor a munkahelyeden szóba kerül az előléptésed, és egy remek lehetőséget ajánlhatnak neked. De még az is megeshet, hogy a bőség zavarával is szembe kell nézned, mert egy másik munkahelyre próbálhatnak csábítani téged.

Rák

A nyugalom és a magabiztosság teljesen visszatért a karrieredbe. Újra felfedezed a munkavégzés örömét. Ráadásul új kollégákat kaphatsz, akikkel remekül kijössz majd, vagy a meglévőkkel alakul ki köztetek baráti viszony. Bármilyen munkahelyi gondjaid is vannak jelenleg, azok hamarosan megoldódnak.

Oroszlán

Ebben a hónapban a sikered attól függ, hogy képes vagy-e megfelelni a felmerülő kihívásoknak. A képességeidnek, a tudásodnak, és a karizmádnak köszönhetően, sikerül eljutnod oda, ahová szeretnél. Viszont az előléptetésed sokakból válthat ki irigységet, de ne törődj velük!

Szűz

Ahogy telnek a napok, azt gondolhatod, minden csak rosszabbra fordul, és még a kollégáid, a főnökeid is szándékosan idegesítenek. Szerencsére a tehetséged, és az intuíciód kisegít a mindennapokban. Valószínűleg a hónap második felében felajánljanak neked egy olyan munkát, amire mindig is vágytál, de nem biztos, hogy a jelenlegi helyeden.

Mérleg

A megfelelő helyen és időben találkozol bizonyos emberekkel. Ezek a személyek üzletet kínálhatnak, vagy előnyös kapcsolatokat. Sőt, olyan támogatód is akadhat, aki hajlandó lehet pénzt áldozni a vállalkozásodra. Rengeteg lehetőséged lesz arra júliusban, hogy megcsináld a szerencsédet.

Skorpió

Hirtelen több lehetőséget is felkínál neked a sors. Előléptetést a jelenlegi helyeden, külföldi munkát, vagy a vállalkozás lehetőségét is. A bőség zavarában könnyen leblokkolhatsz. Viszont nincs sok időd töprengeni, szóval már most érdemes átgondolnod, hosszú távon mire vágysz, mivel lennél elégedett.

Nyilas

Kellemetlen helyzetekben találhatod magadat a munkahelyeden, Nyilas. Összetűzésbe kerülhetsz néhány kollégáddal. Olyannyira elfajulhat a helyzet, hogy akár hirtelen felmondhatsz vagy legalábbis heteken belül munkahelyet váltasz. Egyesek szerencsések lesznek, mert egy remek ajánlatot kaphatnak egy másik helyről, vagy akár külföldre csábíthatják őket.

Bak

Júliusban végre megoldódnak a munkahelyi gondjaid, kedves Bak, és ezzel együtt minden erőfeszítésed kifizetődik. Ez akár előléptetést vagy egy előnyös üzlet megkötését is jelentheti. Amennyiben a vállalkozásod felpörgetésén dolgozol, megnyugodhatsz: nem marad el a siker.

Vízöntő

Olyan helyzetekkel kell szembenézned, amik bizonyos pragmatizmust, és egyszerűséget igényelnek. A hónap első felében bosszúságok és problémák sorozatával kell szembenézned, de utána egy csapásra megoldódnak a gondjaid. Amennyiben vállalkozásod van, egy szerencsés fordulatnak köszönhetően beindulhat az üzleted.

Halak

Bármilyen probléma is merüljön fel, azzal most lazán elbánsz. A munkahelyeden te leszel a csapat szíve-lelke, mindenki szívesen dolgozik veled, és hajlandók is megfogadni a tanácsaidat, az intelmeidet. Viszont egy régi ismerősöd váratlanul egy soha vissza nem térő ajánlatot tehet. Alaposan gondold át a dolgot, mielőbb bármit is reagálsz rá.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves