Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZATURNUSZ

Szaturnusz a Halakban: erre számíthatsz a következő 3 évben a csillagjegyed szerint

2023. március 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus Szaturnusz a Halakban
Szaturnusz a Halakban: erre számíthatsz a következő 3 évben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Kíméletlenül felforgatja a Szaturnusz a Halakban a csillagjegyek életét azért, hogy jobb emberré válhassanak a zodiákus tagjai. Nézd meg, mire számíthatsz a következő három évben!


Nincs még olyan bolygó, ami úgy segítene minket egy következő szintre lépni és szembenézni az élet kihívásaival, mint a szigorú és komoly Szaturnusz. Ez a bolygó az asztrológiában a kemény szerelemért, a kemény munkáért, valamint a valóság-ellenőrzésért felelős. Március 7-én lép a Szaturnusz a Halak jegyébe, és elindít egy erőteljes új korszakot, ami kikristályosítja növekedésünket a következő három évben, mivel 2026. február 13-ig a jegyben fog tartózkodni. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, milyen hatással lesz rád:

Kos

Az elkövetkező néhány évben a Szaturnusz arra törekszik, hogy elérje: befelé figyelj és meghalld az intuáícióidat. Akár tudatosan veszed észre, akár nem, lezársz néhány nagy karmikus ciklust, és megtisztítod magadat az érzelmi poggyászoktól. Talán ez kihívást jelent, de így végre meglelheted a lelki békédet.

Bika

Már tudod, milyen értékes az időd, Bika, de hamarosan azon kapod magad, hogy extra válogatós leszel a terveiddel, és a körülötted lévő társasággal kapcsolatban. A Szaturnusz az elkövetkező néhány évben a baráti, közösségi kapcsolataidra hívja fel a figyelmedet, mert azt szeretné, ha megújítanád. Már nagyon nem mindegy, kikkel veszed körbe magad!

Ikrek

Időszerű, hogy komolyan foglalkozz a karriereddel! A Szaturnusz a következő években elhozza neked mindazt, amire szükséged van a szakmai életed felvirágoztatásához. Képbe kerülsz az erősségeiddel, és a hiányosságaiddal egyaránt, és végül a tudatos, kemény munkád hoz majd mindent elsöprő sikert.

Rák

Készülj fel, kedves Rák, mert teljesen megváltozik a hitrendszered. A Szaturnusz a következő néhány évben komoly paradigmaváltásokat és perspektíva-felülírást okozhat. Nem könnyű elengedni a régi szokásokat és hiedelmeket, de erre van szükség ahhoz, hogy érettebb és sikeresebb lehess.

Oroszlán

Ütött az óra Oroszlán: foglalkozz azokkal a csontvázakkal, amik a szekrényedben hevernek. A Szaturnusz szándékosan rámegy a gyenge pontjaidra, hogy segítsen neked jobb emberré válni. Ne söpörd többé az érzékeny, fájdalmas kérdéseket a szőnyeg alá, hanem kezdj el velük egyesével foglalkozni.

Szűz

Az elkövetkező néhány év a kapcsolataidban hozhat jelentős változásokat, Szűz, ugyanis sokakkal fogod megszakítani a köteléket. Elengeded azokat, akik csak lehúznak, és rossz hatással vannak rád. Ha a partnered átmegy a rostán, vele megerősödik a kapcsolatod, és új szintre lép a kapcsolatotok.

Mérleg

A Szaturnusz az egészségedre kívánja felhívni a figyelmedet, mivel a jelek szerint ez a terület van nálad elhanyagolva. Időszerű sokkal egészségesebb életmódot kialakítani, és megfelelően gondoskodni a testi-lelki szükségleteidről egyaránt. Ehhez pedig fontos lenne, hogy kiiktasd életedből a stresszforrásokat.

Skorpió

Természetednél fogva kreatív lélek vagy, Skorpió, és a Szaturnusz gondoskodik arról, hogy a következő években hasznosítsd tehetségedet. Ideje legyőznöd a kudarctól való félelmedet, és megtanulj hinni magadban. Alkoss! Mutasd meg a világnak mit tudsz, és engedd, hogy felfedezzenek!

Nyilas

Az otthonod, és a családod kerül előtérbe a következő években. A Szaturnusz arra ösztönöz, hogy rendbe tedd ezeket a területeket az életedben. Fel kell számolnod a múltbéli fájdalmadat, az érzelmi poggyászaidat, és a kihívást jelentő gyerekkori emlékeket. Csak így érhető elő a gyógyulás és a fejlődés számodra.

Bak

A Szaturnusz az uralkodó bolygód, a Bak, így számodra nem idegen az energiája. Ám a következő években még kritikusabb lehetsz önmagaddal szemben, és ez fokozottabb tudatosságra sarkallhat téged. Viszont sokat kell még dolgoznod azon, hogyan fejezed ki magadat másoknak, és lehetnél nyitottabb, valamint kevésbé nyers.

Vízöntő

Meg kell tanulnod néhány leckét arról, hogyan hozhatod ki a legtöbbet abból, amid van. Ha felelőtlen vagy komolytalan voltál mostanáig a pénzügyeiddel kapcsolatban, ez most végleg megváltozhat. A biztonságot most különösen fontosnak fogod érezni, ezért mindent megteszel azért, hogy szilárd alapokon álljon az életed.

Halak

A Szaturnusz híve annak, hogy dolgozzunk magunkon, ami nem mindig szórakoztató egy olyan álmodozó ember számára, mint te, Halak. Az elkövetkező néhány évben minden eddiginél őszintébb leszel önmagaddal. Készülj fel identitásod rétegeinek feltárására, hogy megtudd, mi is van valójában alatta. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves