Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akikre egy nagyon fontos találkozás vár

2023. július 08.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp 3 csillagjegy találkozás
3 csillagjegy, akikre egy nagyon fontos találkozás vár
© Fotó: Shutterstock/Eldar Nurkovic

A következő 3 csillagjegy valamelyikében születtél? Ez azt jelenti, hogy hamarosan találkozol olyasvalakivel, aki nagy hatással lesz rád, illetve az egész életedre.


A következő 3 csillagjegy az, akik számára a horoszkóp egy fontos találkozót jelez előre a közeljövőre, akár már holnapra. Nézd meg, hogy a te csillagjegyed is közöttük van-e!

Rák

Egy olyan férfival hoz össze a sors, akivel megfordul a fejedben, hogy akár egy kis flört is összejöhetne. Ha kapcsolatban vagy, akkor se ijedj meg ettől a lehetőségtől: az illető nem fog nyomulni, és lehet, hogy ő is éppen kapcsolatban van. De a lényeg, hogy ott lesz az a szikra, ami bátorítólag azt mondja: észrevettek, értékeltek, megláttak, felismertek, továbbra is csodálatos vagy! Nem lehet ezt elégszer hallani.

Oroszlán

Egy olyan személlyel fogsz újra találkozni, aki valaha valamilyen szempontból feletted állt rangban vagy pozícióban: lehet az egy régi, idősebb iskolatárs vagy például főnök egy korábbi munkahelyről. Egy rövid találkozás is elég ahhoz, hogy sok mindent átértékelj azzal az időszakkal kapcsolatban, amikor rendszeresen találkoztatok: ennyi idő távlatából jobban rálátsz bizonyos dolgokra.

Skorpió

Egy családtagoddal lesz egy találkozód hamarosan egy olyan helyen, ahol nem jellemző, hogy összefuttok. Amennyiben hagyod, hogy a különleges helyszín inspiráljon benneteket, a beszélgetésetek is rendhagyó lehet, és olyan dolgokról cserélhettek eszmét, ami eddig kettőtök között sosem került említésre. Megvan az esély, hogy teljesen új oldaláról ismerd meg az illetőt, de ne tolakodj, ne légy kíváncsiskodó, mert csak akkor fog megnyílni, ha érzi, hogy mellett annyit mond el, amennyit szeretne.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves