Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az augusztusi telihold idején

2022. augusztus 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia augusztus csillagjegyek horoszkóp zodiákus
Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az augusztusi telihold idején
© Shutterstock

Augusztus 12-én 4 csillagjegy élete pozitív iránya változik, és szerencsés időszak köszönt az életükbe a Vízöntőben bekövetkező teliholdnak hála.


2022. augusztus 12-én debütál a Vízöntő telihold az égen, ami az Oroszlán-szezon csúcspontját ígéri. A Vízöntő szabadon gondolkodó és hevesen nonkonformista jegyében bekövetkező telihold, az Oroszlánban lévő Nappal robbanékony időszakot teremt. Ez az innovatív és individualista holdenergia arra inspirál bennünket, hogy kitörjünk megszokott kereteink közül, és felszabadítsuk lelkünket az érzelmi bilincsek fogsága alól, amelyek visszatartanak bennünket attól, hogy önmagunk leghitelesebb változatai legyünk. Az augusztusi telihold arra ösztönöz bennünket, hagyjuk figyelmen kívül a szabálykönyveinket, és találjuk ki, hogyan kövezzünk ki egy új utat az életünkben, még akkor is, ha ez azt is jelenti: valami váratlan dolgot teszünk.

Nagy változások készülnek ennél a rendkívüli teliholdnál, de ezt legfőképpen a következő 4 csillagjegy fogja megérezni:

Bika

karrierügyek tetőfokára hágnak ebben az időszakban. Váratlan módon felrázás alá kerül a munkahelyi életed.  Állj nyitottan a hirtelen változásokhoz és meglepetésekhez. Minden esély megvan arra, hogy hirtelen előléptetnek vagy akár főnök válik belőled. Egészen izgalmas, új lehetőségek vannak kilátásban, amelyek persze komoly kihívásokkal járnak, de végre megmutathatod a tehetségedet, és azt, mire vagy képes!

Nyilas

Tartsd nyitva mostanában a füledet, a szívedet és az elmédet, Nyilas, mert ez a telihold mindenféle meglepetéssel szolgál. A váratlan hírek vagy a véletlenszerű találkozások megváltoztathatják a jelenlegi pályádat, és izgalmas lehetőségeket kínálhatnak arra, hogy új módokon fejezd ki magad, ezért ne félj azonnal cselekedni. Itt az ideje követni a szívedet, az álmaidat! Az a fontos: maradj hű ahhoz, aki vagy, még akkor is, ha az, aki vagy, percről percre változik.

Bak

A mostani telihold idején az anyagiak kerülnek nálad előtérbe, Bak. Hirtelen rádöbbensz arra, mire folyik el a pénzed, vagy segítséget kapsz ahhoz, miként spórolhatnál meg több pénzt. Ha fizetésemelésre vagy előléptetésre pályázol, váratlan lehetőségekkel találkozhatsz, és nem feltétlenül csak a munkahelyeden. A lényeg, megkapod a szükséges lehetőségeket ahhoz, hogy plusz jövedelemre tegyél szert, ezért állj készen, mert bármikor feldobhatják neked a pénzeslabdát!

Vízöntő

Ez a telihold csak rólad szól, Vízöntő. Te vagy a hét sztárja, még akkor is, ha jobb szereted elkerülni reflektorfényt! Mivel ez a telihold fényt vet az első házra, arra ösztönöz, hogy mélyen belenézz a tükörbe, és alaposan szemügyre vedd azt a személyt, akivé válsz. Készülj fel egy csúcspontra az életedben, mert a telihold mindig a változás és a befejezés pillanata. Engedd el a múltat, hagyd magad mögött a régit, és engedd be az új dolgokat, amelyek hamarosan elemi erővel dörömbölnek majd az ajtódon! Egy csapásra megváltozhat most az életed! 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves