Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki mindig mindent megbocsát

2022. december 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy megbocsát
3 csillagjegy, aki mindig mindent megbocsát
© Getty Images

Mindegy hányszor törik össze ennek a három csillagjegynek a szívét, ők azután is megbocsátanak.


Azt, hogy mennyire vagy megbocsátó, különböző tényezők határozhatják meg, mint például a múltbeli tapasztalatok, az adott helyzet, amellyel szembesülsz, de függ attól is, mennyire vagy empatikus, és a csillagjegyed is közrejátszik. Az asztrológiában egyes állatövi jegyekről ismert, hogy sokkal elnézőbbek, mint mások, sőt, ez a 3 csillagjegy mindig, mindent megbocsát:

Rák

Általában eltart egy darabig, mire az ember bekerül a Rák szívébe, de ha egyszer sikerül: jó eséllyel ott marad egy életen át. Szinte minden olyat elnéznek a szeretteiknek, amire más azt mondaná: soha. Túlságosan ragaszkodnak a szeretteikhez, és sokszor hajlamosak másokat helyezni előtérbe, így elhiszik: velük van a baj. Ezért képesek megbocsátani akár a megcsalást is. Milliószor megégetik magukat, és visszaélnek a jó szívükkel, mert minden őszintének ható bocsánatkérést elfogadnak másoknak.

Mérleg

A szelíd Mérleg az egyensúly és az igazságosság jele. Ha probléma van, baj történik, gyakran keresi magában a hibát, amit könnyen megtalálva, hamar megbocsát másoknak, ha azt érzi: ő maga volt a kiváltó ok. Másfelől híresen konfliktuskerülő, utál minden feszültséget, a haragtartást, és mivel kiemelten fontos számára a békesség, így megkönnyítve mindenki dolgát: elnéző lesz. Amíg őszinte megbánást lát, villámgyorsan megbocsát. Végezetül, miután nem rajong a változásokért, képes szinte bármit felett szemet hunyni a kapcsolatában.

Halak

A Halak a legmegbocsátóbb állatöv jegy. Nagyon érzékeny, és sokszor nézi rózsaszín szemüvegen keresztül a világot. Azt hiszi, mindenki eredendően ott a jó, ezért megérdemlik a megbocsátást és a második esélyt. Mindig törekedni fog egy probléma megoldására, nem hajlandó senkiről sem lemondani. Végtelenül kedves, és mindenkin segíteni akar. Viszont párkapcsolatban csúnyán összetörhetik a szívét újra meg újra, mert hajlamos függni a párjától amellett, hogy mindig magában keresi a hibát, és abban reménykedik: úgyis megváltozik a kedvese.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves