Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

Ez a legbosszantóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

2022. szeptember 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus legbosszantóbb tulajdonság
Ez a legbosszantóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Makacs, határozatlan, mártír. Ismerős valamelyik? Minden csillagjegynek van minimum egy olyan bosszantó tulajdonsága, amitől mások a hajukat tépik. Megmutatjuk a tiédet!


Azzal már foglalkoztunk egy korábbi cikkben, mely csillagjegynek mi a legjobb tulajdonsága. Ám ahhoz, hogy teljes legyen a képünk önmagunkról vagy másokról, érdemes tudatában lenni a bosszantó szokásainknak is. Hiszen, senki sem tökéletes, és éppen ezért kicsit vagy nagyon, de lehetnek olyan húzásaink, amellyel kikergethetünk másokat a világból. De most, hogy megismerhetjük a legbosszantóbb tulajdonságunkat a csillagjegyünk szerint, lehetőségünk lesz ezen változtatni:

Kos: impulzív

A Kosok hanyatt-homlok belevágnak abba, amit akarnak, anélkül, hogy mindkét irányba néznének, és nem törődnek tetteik következményeivel. Önzően, éretlenül viselkedhetnek, amikor nem látnak a méregtől, vagy amikor arra törekszenek, hogy elérjék, amit akarnak.

Bika: makacs

Ha egyszer a Bikák a fejükbe vesznek valamit, senki sem képes eltántorítani a céljuktól. Inkább fejjel mennek a falnak, minthogy feladják. Ilyen téren teljesen felesleges velük vitatkozni. Ráadásul elképesztően kapzsik tudnak lenni, imádnak bizonyos dolgokat felhalmozni.

Ikrek: sekélyes

Az Ikrek jegyűek szeretnek beszélgetni, és látszólag mindenhez hozzá tudnak szólni, mert mindenhez is értenek. Amíg ki nem derül, milyen felületes ismeretekkel rendelkeznek arról, amiről beszélnek. Minden témát csak megkapirgálnak, aztán átugranak egy másikra, mivel így szeretnének intelligensnek, érdekesnek tűnni.

Rák: túlérzékeny

A Rákok túlérzékenysége lehetetlenné teszi mások számára az őszinteséget, mert félnek attól, hogy megsértik a finom, törékeny lelküket. De az is bosszantó lehet, amikor iszonyatosan ragaszkodnak az emberhez, és már-már fojtogatják a szeretetükkel.

Oroszlán: mindent elkövet a dicséretért

Másoknak vízre és ételre van szükségük az életben maradásokhoz. Az Oroszlánoknak bókokra és dicséretre. Ha nem kapják meg másoktól, akkor elkezdik magukat dicsérni. Emellett nem hajlandók megosztani a reflektorfényt, és nem engedik, hogy bárki más is tündököljön, amikor jelen vannak.

Szűz: rend- és tisztaságmánia

A Szüzek szeretik életük minden részletét irányítani, mert utálják a spontaneitást vagy a mindennapi rutinjuk felborulását. Óriási patáliát tudnak csapni, ha valami nincs a helyén, vagy ha egy szőrszálat találnak a ruhájukon. Az állandó takarítási és rendrakási mániájukkal simán kiüldözik szeretteiket a világból.

Mérleg: határozatlanság

A Mérlegek nagyon határozatlanok, és nemcsak döntési nehézségeik vannak, hanem még azután is átgondolják a döntést, hogy már meghozták. Az is idegesítő tud lenni, mikor mindenki véleményét kikérik, de soha nem használják fel. Azt tesznek, amit akarnak, még akkor is, ha az rossz ötlet mások szerint.

Skorpió: egyoldalúan áll másokhoz

A Skorpióknak elvárják mindenkitől, hogy felfedjék legmélyebb, legsötétebb titkaikat, miközben senkinek sem hajlandók elmondani a sajátjukat. Ezenkívül az is elég bosszantó tud lenni, hogy a Skorpióknak nem okoz gondot saját céljaik érdekében  manipulálni az embereket.

Nyilas: nem vállal felelősséget

A Nyilas idegesítő szokásai abból fakadnak, hogy félnek az elköteleződéstől, és nem hajlandók felelősséget vállalni tetteikért. De gyakran a  humoruk is bosszantóvá válhat. Nem arról van szó, hogy nem viccesek, hanem arról, nem mindig sikerül megítélniük azt, mikor viccelődhetnek.

Bak: csőlátású

A Bakok meglehetősen makacsok, öntörvényűek, és ebből kifolyólag ragaszkodnak a saját véleményükhöz, nézeteikhez. Nem hajlandóak más szemszögéből nézni a dolgokat, egyetlen igazság van, és az az övéké. De az állandó szorgalmuk is egy idő után bosszantó lehet, hogy nehezükre esik kikapcsolódni.

Vízöntő: konfliktusgyártó

A Vízöntők legfrusztrálóbb szokása, hogy szeretnek vitákat szítani, csak mert unatkoznak. Ha mindenki más egy véleményen van, ők már csak azért is mást fognak mondani. Azt is elvárják másoktól, hogy együttérzőek legyenek velük, de ők maguk ezt elég szelektíven gyakorolják.

Halak: mártírkodik

A Halak bosszantó szokása az: mindenki más problémáit a sajátjukként kezelik. Teljesen önzetlenek és szívesen segítenek, de emiatt gyakran kihasználják őket. Amikor belecsúsznak az áldozat szerepébe, nagyon frusztrálóak lehetnek, különösen akkor, ha nem hallgatják meg mások tanácsát, hogyan kerüljék el az ilyen szituációkat.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves