Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÁMMISZTIKA

Miben vagy a legtehetségesebb? A számmisztika elárulja

2023. január 08.

3 perc olvasás

ELLE

ezotéria tehetséges képesség
Miben vagy a legtehetségesebb? A számmisztika elárulja
© Fotó: Getty Images

Úgy érzed, mesterien bánsz a szavakkal vagy éppen az ecsettel? Azt mondják neked, remekül tudsz szervezni vagy kapcsolatokat építeni? A számmisztika segítségével kiderítheted, miben vagy a legtehetségesebb!


A születési dátumod segítségével kapod meg a tehetségszámodat, ami megmutatja, miben vagy a legtehetségesebb, milyen talentumokkal születtél. Ez segíthet az önbizalomerősítésben és abban, hogy megtaláld a neked való munkát.

Tehetségszám kiszámítása

Adj össze minden számot a születési dátumodban egészen addig, amíg egy számot nem kapsz.

Példa

Születési idő:  1985.11.05.

Így fest a számítás: 1+9+8+5+1+1+0+5 = 30 = 3+0 = 3

A te számod a 3-as:

Görgess lejjebb, hogy megtudd, miben vagy a legtehetségesebb!

Számok jelentése

1: irányítás

Az 1-es típus született vezető. Erőteljes ambíciójának köszönhetően mindig motiválhatja az embereket. Komolyan és elszántan dolgozik, világos céljai vannak, és könnyen eléri, hogy mások kövessék. Az ilyen emberek rendkívül kreatívak, és amit a fejükbe vesznek, azt véghez is viszik.

2: kommunikáció

A 2-es számú személy remek kapcsolatteremtő és kommunikációs képességeiről ismert. Az emberek könnyen megbíznak benne, szívesen megosztják vele a titkaikat, és gyakran kérik fel döntőbírónak vitás ügyben.

3: művészetEk

A 3-as számúak művészi tehetséggel vannak megáldva. Sokuk író, költő, festő vagy zenész. Rugalmas, és fantáziadús gondolkodásuk van, rendkívül kreatívak és szívesek dolgoznak a megérzéseik, valamint az érzelmeik alapján.

4: szervezés

A 4-es számmal rendelkező emberek kiváló logikai és szervező képességgel bírnak. Hatékonyak, pragmatikusak, és mindig megvalósítják az elképzeléseiket. Ezt az elképesztő kreativitásuknak is köszönhetik. Ha valami váratlan történik, akkor is a helyzet magaslatán állnak.

5: gyors tanulás

Az 5-ös ember egy intelligens és gyors észjárású személy, aki hihetetlenül sokoldalú. Nagyon kíváncsi, érdeklődő, ráadásul nemcsak szeret is, hanem szupergyorsan megtanulja azt, ami érdekli, így egy kicsit mindenhez ért.

6: kézművesség

A 6-os természetűek kifejlett szépérzékkel rendelkeznek. Ehhez elegendő érzékenység, intuíció, kreativitás és türelem párosul, ami azt jelenti: sikeresek az alkotásban. Kiváló ékszer- vagy éppen ruhakészítők lehetnek, bármilyen kétkezi munkában sikert érhetnek el.

7: kutatás

Kutatás, fejlesztés, innováció, elemzés. Ezek mind jellemzőek a 7-es számúakra, akik, ha egyszer a fejükbe vesznek valamit, azt véghez is viszik. Nagyon intelligensek, gyorsak és kitartóak. Ha valamire választ, megoldást keresnek, biztosan meg is találják.

8: üzletkötés

A 8-as számú ember az üzletkötésben remekel. Keményen dolgozik, gyors észjárású, remek logikai képességekkel bír, képes mindenből előnyt kovácsolni magának. Nem fél kockáztatni, és mindig előre tervez, hogy elkerülje a lehetséges kellemetlenségeket.

9: lélekápolás

A 9-es típusok nagyon megértőek, nyitottak, humánusak és pozitív hatással vannak másokra. Tökéletes terapeuták és pszichológusok lehetnek, mert az emberek könnyen megbíznak bennük. A 9-eseknek pedig szívügyük a segítség, az adományozás, a világ jobbá tétele.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves