Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ZEN

6 kristály, ami fokozza a termékenységet

2022. november 06.

3 perc olvasás

ELLE

termékenység kristályok szexuális energia gyógyító kövek
6 kristály, ami fokozza a termékenységet
© Fotó: Getty Images

Régóta próbálkoztok, de még nem jött össze a baba? Vagy az orvosok azt mondták, hogy nem lesz könnyű összehozni? Próbáld ki a hat kristály valamelyikét, és fokozd természetes módon a termékenységedet!


Sokan, mikor szembesülnek azzal, hogy nem jön a várva várt gyermek vagy gondokba ütközik a fogantatás, olyan ősi módszerekhez fordulnak, mint a kristályterápia. Hiszen az ásványok tele vannak gyógyító energiával. Habár jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, ami egyértelműen bizonyítja a drágakövek áldásos hatását a termékenységre, nem jelenti azt, hogy lehetetlen pozitív eredményeket elérni a segítségükkel. Az alábbi ékkövek főként a reproduktív szervekre, a szexuális energiára gyakorolnak hatást, valamint elősegítik, hogy testi-lelki szinten befogadóvá váljon a nő. Semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod a 6 termékenységfokozó kristály egyikét:

Rózsakvarc

A rózsakvarc az egyetemes szeretet kristályaként ismert. Azt mondják, hogy gazdag gyógyító tulajdonságokban, erősen kapcsolódik a szívcsakrához. Elősegíti a belső béke, valamint az önszeretet, az elfogadás érzését, és jótékony hatással van a hormonokra. Viseld ékszerként, vagy tedd a párnád alá éjszakánként a szexuális vitalitás és érzékiség előmozdításának érdekében.

Fluorit

A sokszínű kő, a fluorit, a bizalomhoz és az önszeretethez kapcsolódik. Segít a negatív energia tisztításában, és a különböző blokkok feloldásában. A test és az energiamezők összekapcsolására szolgál, miközben viselőjének mély nyugalmat és örömérzetet ad. Az ásvány különösen hasznos lehet azok számára, akik PCOS-szal és PMS-sel küzdenek, ezért viselik általában ékszer formájában.

termekenyseg-2022
Fotó: Getty Images

Holdkő

Ez a női energiával teli kristály állítólag elősegít a hormonok természetes egyensúlyát, és vitalizálja a női nemi szerveket. Hatékony eszköznek számít a PMS tüneteinek enyhítésére. Helyezd a hálószobába vagy az ágyad közelébe, hogy gyógyító energiákat termeljen ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Karneol

A gyökércsakrákhoz és a szexuális energiához kapcsolódik a karneol, ami a fogantatás egyik népszerű kristálya, mivel jótékony hatással van a női nemi szervekre. Viseld ékszer formájában az együttlét közben vagy meditálj vele úgy, hogy közben a méhedre helyezed, és fókuszálj a célodra.

Szelenit

Ez a csillogó fehér kő csordultig van nyugtató, valamint női energiával, és erős védelmet von a viselője köré. A szelenitet végig magukon szokták viselni a hölgyek, mivel eleinte fokozza a termékenységet, majd a terhesség és az anyaság során védelmet nyújt.

Gránát

Ez az energiával teli vörös drágakő segíthet az eltömődések feloldásában, és a szexuális energia felélénkítésében. Úgy tartják, csökkenti a meddőség veszélyét, valamint a hormonok szabályozására használják. Érdemes elhelyezni az ágy körül, esetleg a párna alá, de célszerű vele meditálni is, miközben a méhedhez érinted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves