Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Nyilas telihold 

2023. június 03.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Nyilas telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Nyilas telihold 
© Shutterstock

A Nyilas telihold hatására négy csillagjegy azt érezheti: az élete egy valóra vált álom.


Óriási szerencsét hoz magával a június 4-ei Nyilas telihold. Ez a kozmikus energia elősegíti a vágyak megvalósítását, felejthetetlen élményeket ígér, és sorsfordító változásokat idézhet elő, különösen a az alábbi a 4 csillagjegy az életében:

Kos

Olyan lehetőségek adódhatnak az életedben, amikről álmodni sem mertél. Ezek lehetnek utazással vagy pénzszerzéssel kapcsolatosak. Végre eljuthatsz egy olyan helyre, ahová a lelked mélyén mindig is vágytál, vagy pedig rövid időn belül annyi pénzhez juthatsz, amennyinek a segítségével megszabadulhatsz az anyagi problémáidtól. Egy valamire kell figyelned: nem szabad sokat habozni.

Bika

Óriási lehetőség kínálkozik: végre megszabadulhatsz a karmikus adósságodtól. Ezt persze valószínűleg csak utólag fogod érzékelni, de a hétvégén történhet valami, ami ezt elősegíti. Szívességet teszel valakinek, vagy épp más nyújt majd neked segítséget. A következő napokban megszabadulhatsz a lelki terheidtől, a múlt fájdalmától, és valósággal új emberként születhetsz ujjá a jövő héten.

Skorpió

Készülj Skorpió: minden esély megvan arra, hogy végre megkapod álmaid munkáját, de legalábbis azt a szakmai lehetőséget, amire régóta vágysz. Ez persze önmagában is siker, ami ráadásul pénzt, de akár hírnevet is hozhat neked. Sőt, ha üzlettel foglalkozol, most olyan lehetőséget is megcsíphetsz, aminek köszönhetően nem kevés pénz szakadhat a nyakadba.

Nyilas

Hirtelen elérhető közelségbe kerül egy régi álmod, vagy legalábbis egy nagyobb vágyad megvalósulása. Nem is csoda, hiszen ez a te időszakod, Nyilas, most szinte bármi megtörténhet veled! Olyan meglepetések érhetnek, amikről talán álmodni sem mersz, de az biztos, hogy az álmodozó, kalandozó lelked nagyon elégedett lesz. Ha pedig egyedülálló vagy, még a szerelemben is rád mosolyoghat a szerencse!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves