Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 2.: Az Oroszlán olyat tud meg, amitől leesik az álla, a Vízöntő hatalmasat csalódik a partnerében

2023. június 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. június 2.: Az Oroszlán olyat tud meg, amitől leesik az álla, a Vízöntő hatalmasat csalódik a partnerében
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint fájdalmas, vagy éppen megdöbbentő felismeréseket tesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nem vagy hozzászokva, de ma engedned kellene másoknak, hogy segítsenek. Utóbb örülnél ennek a döntésednek, mert így könnyebben és gyorsabban oldhatnád meg a problémáidat.

Bika

Sokat gondolsz mostanában a házasságra, és az elköteleződésre. Ma pedig készen állsz beszélni is erről a partnereddel. Módot találhattok arra, hogy valamilyen formában elkezdjétek szorosabbra fűzni a kapcsolatotokat.

Ikrek

Gyakran gondolsz arra: többet kellene mozognod, vagy legalábbis több öngondoskodást beiktatnod. Nem mindig könnyű időt találni az edzésre, de meg kell találni a módját, ahogy annak is, hogy megadd a lelkednek azt, amire vágyik.

Rák

Mutasd ki jobban az érzéseidet a szeretteidnek. Ezt megteheted egy szívből jövő bókkal, egy közös étkezéssel, vagy egy spontán gesztussal. Nem gondolnád, pedig most óriási szükségük van erre.

Oroszlán

Kedved támadhat feltérképezni a családfádat, és meglepő információkra bukkanhatsz a felmenőidről, a család múltjáról. Minél jobban beleásod magad, annál hajmeresztőbb dolgokat tudhatsz meg, kedves Oroszlán.

Szűz

Ma mélyebb szinten kapcsolódhatsz másokhoz. Minél jobban igyekszel megérteni a környezetedet, annál erősebb kötelékeket alakíthatsz ki, és ez elősegíti a közelség, és az összetartozás érzését minden érintett között.

Mérleg

Koncentrálj az anyagi ügyeidre, Mérleg. Figyelj oda mind a kereseti, mind a költési szokásaidra. Ma felfedezhetsz egy remek lehetőséget, aminek köszönhetően növelheted a bevételeidet.

Skorpió

Amíg a Hold a csillagjegyedben jár a következő napokban, gyakorold az önértékelést, és az öngondoskodást. Merülj el mélyen az önvizsgálatban, és nyerj betekintést az érzelmeidbe, és a vágyaidba.

Nyilas

A mai napon több embernek is búcsút inthetsz. Néhányuk esetén betelik a pohár, és megelégeled a viselkedésüket, a negativitásukat, a mérgező személyüket. Épp itt az ideje annak Nyilas, hogy kiállj végre magadért.

Bak

Karrierváltáson gondolkodsz vagy új munkát keresel? Érdemes ebben az esetben, beszélned a régi kollégáiddal, az ismerőseiddel, mert valaki egy kivételes lehetőséget ajánlhat neked.

Vízöntő

Ma többen is megmutatják neked az igazi arcukat. Egyesekben kellemesen csalódhatsz, de olyanok is lesznek, akik sokkolnak, és ebbe a szerelmed is beletartozhat. Hirtelen olyan érzésed van, mintha nem is ismernéd a párodat.

Halak

Érdemes elmélyülnöd Halak a spiritualitásban, meditálni, esetleg más gyakorlatokat kipróbálni, mert izgalmas felfedezéseket tehetsz, és még a problémáidra is válaszokat kaphatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves