Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OTTHON

Ezek a növények valósággal vonzzák a pénzt

2023. május 28.

1 perc olvasás

ELLE

virág növény pénz szerencse Feng Shui
Ezek a növények valósággal vonzzák a pénzt
© Shutterstock

Tudtad, hogy egyes növényeknek pénzvonzó hatása is van? 


Tudtad, hogy egy növény is képes lehet jólétet hozni az életedbe? Most elmondjuk, melyik hármat érdemes beszerezned, ha pénzre vágysz!

Bambusz

A bambusz ideális választás azoknak, akik szeretnének szerencsét és pénzt vonzani az életükbe, de nem akarnak túl sok időt tölteni a gondozásukkal. A Feng Shui nagy kedvence, mivel csak úgy vonzza a jó energiákat, mellette pedig olcsó, és mérsékelt mennyiségű fényt és vizet igényel. 

Jade

A jade egy igazi pénzmágnes, ám eggyel több figyelmet igényel, mint az előbb említett bambusz. Szüksége van a bőséges napfényre, mellette viszont kevés vizet igényel. A jade a Crassulaceae pozsgás növények családjába tartozik, őshonos Dél-Afrikában és Mozambikban. Mára viszont világszerte nagyon népszerű pénzvonzó hatása miatt.

Bazsalikom

A bazsalikom nem csupán elfogyasztva remek, a szakácsokon kívül azok is nagyon kedvelik, akik szeretnék pozitív energiával és pénzzel megtölteni a mindennapokat. Ez az intenzív illatú növény egy igazi szerencsemágnes, amely eredményesen vonzza a pénzt, sőt, mellette taszítja a negatív energiákat. Sok napfényt és vizet igényel, ám nem szabad túllocsolni. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves