Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki a legjobban bánik a pénzzel

2022. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp pénz zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki a legjobban bánik a pénzzel
© Shutterstock

Ennek a három csillagjegynek sosem kell aggódnia a pénz miatt, mindig jólétben élhetnek, sőt, akár meg is gazdagodhatnak!


Egyes csillagjegyek két kézzel szórják a pénzt, míg mások olyan jól bánnak vele, hogy képesek megsokszorozni, ezáltal jó eséllyel sosem szenvednek majd hiányt semmiből, mindig lesz félretett pénzük, de akár az okos lépéseknek köszönhetően meg is gazdagodhatnak. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek mindig lesz mit a tejbe aprítaniuk:

Bak

A Bak jegyet a Szaturnusz bolygó uralja. Ez a planéta gondoskodik a fegyelemről, így arra készteti a Bakot, hogy pontosan nyomon kövesse kiadásait és megtakarításait, már csak azért is, mert rendkívül fontos számára az anyagi biztonság. Ezenkívül a Bak a föld elemű. Ez megadja neki azt a képességet, amivel megsokszorozhatja a pénzét. Született tisztánlátásának és racionalitásának köszönhetően felismeri azokat a tényezőket, amelyek viszik a pénzt, de ezzel együtt azokat is: amelyek hozzák. Emellett rendkívül keményen dolgozik, és mindent elkövet azért, hogy minél magasabb pozíciót tölthessen be a társadalomban, éppen emiatt gyakran karrierorientált.

Szűz

A Szűz csillagjegyet a Merkúr bolygó uralja, ami intelligenciát, gyakorlatiasságot, találékonyságot ad a jegy szülöttének ahhoz, hogy felduzzassza a bankszámláját. Emellett erőteljesen dolgozik benne a vágy, hogy minél többet keressen, és előkelő helyet foglaljon el a társadalomban. Nem esik nehezére spórolni, annál sokkal fontosabb neki a stabil anyagi helyzet. Nagyon precíz, pontos és kitartó, így ha egyszer a fejébe vesz valamit, azt végigcsinálja. Emiatt sorra térülnek meg a befektetései, és remek üzleti érzékkel is rendelkezik.

Vízöntő

A Vízöntő híres a zseniális gondolkodásmódjáról. Ha a pénzügyekről van szó, nagyon találékony és innovatív tud lenni, ugyanakkor előtérbe helyezi a biztonságot, nem szeret kockáztatni. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami a fegyelem és az őszinteség planétája. De mivel a Vízöntő levegő elemű,  hisz a fejlődésben, így mindig keresi az új és jobb befektetési, valamint üzleti lehetőségeket, amiket jó érzékkel ki is szúr. Előszeretettel áll egyszerre több lábon, és habár szeret kényelmesen élni, sosem esik túlzásokba. Pénzzel kapcsolatos ügyekben óriási az önfegyelme, és nincs számára fontosabb, mint az anyagi biztonságot nyújtó jövő.

Via
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves