Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vakáció

A 4 legrosszabb csillagjegy, akivel nyaralni indulhatsz

2022. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp nyár nyaralás utazás vakáció
A 4 legrosszabb csillagjegy, akivel nyaralni indulhatsz
© Shutterstock

Ha azt szeretnéd, hogy a vakáció a pihenésről és a feltöltődésről szóljon, akkor azt tanácsoljuk, ne az alábbi csillagjegyek szülötteivel indulj útnak!


A romantikus, a baráti és a családi nyaralásoknak egyaránt megvan az előnyük és a hátrányuk, ami részben a csillagok számlájára írható. A különböző csillagjegyek domináns jellemzői a vakáció ideje alatt hatványozottan köszönhetnek vissza, ezért nem árt jól meggondolni, kivel indulsz útnak. Mutatjuk azt a négy horoszkópot, aki mellett nem lesz egyszerű dolgod!

Az impulzív Kos

A forrófejűségéről ismert Kos mellett egyetlen nyugodt perced sem lesz. Ő az, aki simán összebalhézik a felszolgálókkal, emiatt könnyen előfordulhat, hogy kitessékelnek titeket a legmenőbb koktélbárból. Ezenkívül igazi kis gourmet, aki nem hagyja, hogy más válasszon éttermet ebédhez vagy vacsorához.

Az irányításmániás Szűz

A szorongó Szűz épp úgy szervezi meg a vakációját, ahogy a mindennapjait is: milliméterre pontosan. Már jó előre elküldi a percre pontosan beosztott menetrendet, és ha netán megpróbálnál eltérni a programlistától, akkor garantáltan durcásan telik majd a hátralévő idő. A Szűz mottója, hogy minden percet hasznossá kell tenni, ezért ha passzív pihenésre vágysz, nem ő a legjobb útitárs.

A határozatlan Mérleg

Hova utazzunk? Melyik szállodát válasszuk? Mi kerüljön a bőröndbe? Hiába is teszed fel ezeket a kérdéseket egy Mérlegnek, konkrét választ szinte biztosan nem kapsz. Ha pedig te döntesz el valamit, akkor hallgathatod a panaszkodását, miszerint ő nem ezt szerette volna, de mindegy, jó lesz így is… Éttermek közül csak olyanba üljetek be, aminek rövid az étlapja, különben nem lesz egyszerű estétek.

A szétszórt Halak

Érkezéskor derül ki, hogy a vonaton felejtette az egyik szatyrát, városnézés közben rendszerint eltéveszti a megállókat, és valahogy a naptej is csak akkor jut eszébe, amikor már rákvörösre égett a strandon. Ha nincsenek még gyerekeid, de szeretnéd megtapasztalni, milyen lehet egy nyaralás „anyuka üzemmódban”, akkor a Halak kiváló útitársad lesz!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves