Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Csillagjegyek, akik teljesen ellentétesek, mégis őrülten vonzzák egymást

2023. április 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria
Csillagjegyek, akik teljesen ellentétesek, mégis őrülten vonzzák egymást
© Shutterstock

Ezek a csillagjegy párok a bizonyítékai annak, hogy az ellentétek igenis vonzhatják egymást.


Nem a véletlen műve, hogy az ellentétes csillagjegyek már-már mágikusan vonzódnak egymáshoz, ugyanis testvérjegyekként is ismertek. Viszont, mivel szemközt helyezkednek el az zodiákus keréken, még az elemük is ellentétes. A randevúzás elég nehéz lehet, de mégsem lehetetlen, hiszen jóformán az ikertestvérükkel ismerkednek. Íme az ellentétes csillagjegyek, akik megvannak őrülve egymásért:

Kos és Mérleg

Kos és Mérleg, ti ketten túlságosan ellentétesnek tűnhettek. Mindkettőtöket teljesen különböző dolgok hajtanak, így aligha tekintitek magatokra tökéletes párnak, és mégis azok vagytok.  Talán mindketten makacsok vagytok, és ragaszkodtok az elveitekhez, a véleményetekhez, de közben mégis vonzónak vagy édesnek látjátok a másikat, ami elveszi a vita élét. A Kos, megtaníthatja a Mérleget arra, hogyan engedje el magát anélkül, hogy bűntudatot érezne. Eközben a Mérleg ráveszi a Kost a tisztességes módszerek használatára, és az ésszerűbb elvárások felállítására.

Bika és Skorpió

Bika és Skorpió, mindketten hihetetlenül szenvedélyes és érzéki egyéniségek vagytok, így a párkapcsolatotok mesébe illő lehet, amit a kivételesen jó szexnek is köszönhettek. Bárhol is fordultok meg, ott ti vagytok a legvonzóbb páros. A Bika tudja, hogyan vészelje át a legnehezebb helyzeteket is anélkül, hogy feladná, míg a Skorpió azzal van tisztában: sok ész és elszántság kell a sikerhez. Pontosan az hiányzik mindegyikőtökből, ami a másik jegyben megvan, és emiatt kiegyensúlyozzátok egymást. Ha ezt tudatosan használjátok, bármit elérhettek együtt. Ugyanakkor, mindketten hűségesek vagytok, és a világ végéig is elmennétek párotokért.

Ikrek és Nyilas

Ikrek és Nyilas, mindkettőtöknek két különböző személyisége van, ráadásul hangulatemberek vagytok. Bár egyikőtök sem érzi mindig ugyanazt egy időben, mégis megértitek egymást. Különleges ember kell ahhoz, hogy tudja, milyen az egyik percben nyitottnak és csevegőnek lenni, a másikban pedig csendesnek és visszafogottnak. Ez a kölcsönös megértés erősebbé teszi a kapcsolatotokat, és az, hogy olyanok vagytok, mint a legjobb barátok.

Rák és Bak

A Rák és a Bak erősen vonzódik egymáshoz a közös alapnak köszönhetően, mivel rengeteg olyan van, amiben ugyanúgy gondolkodnak. A család és a szerelem kiemelten fontos számukra, és általában hasonló elképzeléseik vannak a randevúzással, a szexszel és a házassággal kapcsolatban. Ugyanakkor a Rák nagyobb valószínűséggel extrovertált, aki mozgalmas társasági életre vágyik. A Bak viszont introvertáltabb, sokkal csendesebb és szeret egyedül lenni. Míg a Ráknak sokféle hangulata lehet egy nap alatt, a Bak kiegyensúlyozottabb, így ő adhat stabilitást a szerelmének.

Oroszlán és Vízöntő

Oroszlán szeret irányítani, míg a Vízöntő ennek pont az ellenkezője, és szívesebben sodródik az árral. Ha nem is ez, akkor az akaszthatja ki az Oroszlánt, hogy elképesztően hidegvérű a kedvese, aki nehezen nyílik meg és mutatja ki az érzelmeit. Hiszen a zodiákus uralkodója messze földön híres a szenvedélyéről, és hogy sosem rejti el az érzelmeit. Amennyiben képesek elfogadni egymást olyannak, amilyennek, és néha nyitnak a párjuk irányába, akkor egy békés és harmonikus kapcsolat lesz az övéké. És bár az Oroszlán hajlamos túl sokat aggódni amiatt, hogy mások mit gondolnak róluk, a Vízöntő mellett képes ellazulni. Innen is látszik: mennyire összeillenek!

Szűz és Halak

A Szűz talán túlságosan visszafogott, míg a Halak inkább egy sétáló tornádó, mégis imádják a másikat. Mindkettőjüknek vannak félelmei, és különböző dolgok miatt aggódnak, de minden helyzetben támogatják egymást. Mindkét jegy hihetetlenül önzetlen és szerelmes típus, így a Szűz és a Halak között soha nem lesz hiány intimitásból. Azonban a Halak szeret a föld felett sétálni, míg a Szűz jóval reálisabb és földhözragadtabb. Ez néha feszültséghez vezethet, de amikor belátják, hogy egyikük gondolkodásmódjára van szükség, mindig megenyhülnek és elfogadóak lesznek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves