Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 1.: Az Ikreknek baljós előérzete van, a Bak aggódik egy beteg barátja miatt 

2023. június 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. június 1.: Az Ikreknek baljós előérzete van, a Bak aggódik egy beteg barátja miatt 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint pattanásig feszül a csillagjegyek idegrendszere. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy rokon vagy munkatárs sötét hangulatban lehet, ami rád is átterjedhet, mivel a szokásosnál intuitívabbnak érzed magad. Vedd észre, hogy az érzés nem a tiéd, Kos, és engedd el!  

Bika

A családtagok életének zavaró fejleményei némi stresszt okozhatnak otthon. Ha ez nem lenne elég, valami még el is romolhat a háztartásban. Óvakodj attól, hogy másokon vezesd le a feszültségedet.  

Ikrek

Zavarba ejtő álmaid lehetnek, a nyugtalanság is elfog, és elgondolkodtathatsz azon, hogy valami nincs rendben, vagy valami rossz fog történni. Engedd el, Ikrek, ne görcsölj rá előre az eseményekre. 

Rák

A mai napon kicsit depressziós hangulatban lehetsz. Hajlamos vagy kételkedni a céljaidban, és a képességeidben. Ne csapd be magadat! Valójában minden sokkal jobb, mint amilyennek látszik, talán holnap tisztábban fogod látni a helyzetedet.

Oroszlán

A barátokkal vagy a családdal való kommunikáció ma nem megy könnyen, kedves Oroszlán. Bármennyire is szeretnél, nem fogsz tudni hozzájuk közeledni. Éppen ezért ez egy jó nap az olvasásra, tanulásra vagy magányos projekteken való munkára.  

Szűz

Valószínűleg ma nagyon magas szinten fog működni az intuíciód. Éppen ezért, ez a nap nem alkalmas arra, hogy gyengélkedő vagy depressziós emberek közelében legyél. Valószínűleg felveszed komorságukat, és ez elronthatja a napodat. 

Mérleg

Az anyagi biztonságod miatti félelem ma megviselhet, Mérleg. Az elvégzett munkával kapcsolatos elégedetlenség és bizonyos céljaid elérésének csúszása miatt elgondolkodhatsz azon, mit tehetnél másképp. 

Skorpió

Azon gondolkodsz, vajon a megfelelő szakmát végzed-e. A szakterületedből való kiábrándultság miatt enyhén rosszul érezheted magad a stressztől, és ezért a teljes karrierváltáson gondolkodsz.  

Nyilas

A mai nyugtalanító hírek kissé felzaklathatnak és lehangolhatnak. Nagy lehet a kísértés, hogy elvonulj, és senkivel se állj szóba, de nem biztos, hogy ez a legjobb lépés. Jobb lenne kibeszélni magadból az érzéseidet!  

Bak

Lehet, egy barátod beteg, és komoly aggodalomra adhat okot. Ha ez nem lenne elég, az egyik cél, amit próbálsz elérni, valamilyen módon késhet, ami frusztrációt okoz. Közben, mindennek a tetejében az anyagi helyzeted is idegesít. Ez sajnos egy ilyen nap! 

Vízöntő

A megnövekedett munkahelyi stressz miatt kissé feszült lehet a kapcsolat a kollégákkal. Ha mostanában azon gondolkodtál, hogy üzleti vagy szerelmi kapcsolatba kezdesz, akkor nem ez a legjobb nap a döntéshozatalra.  

Halak

Az elmúlt napokban tapasztalt fizikai és érzelmi stressz miatt kissé rossz passzban lehetsz. Ráadásul összekaphatsz a kollégáiddal, és ez elég komoly feszültséget okozhat, Halak, ezért próbáld megőrizni a hidegvéredet.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves