Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat

2022. július 15.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp lázadó szabályok zodiákus szabályszegő
4 csillagjegy, aki imádja megszegni a szabályokat
© Shutterstock

Követni az előírásokat, hallgatni a feljebbvalókra és beállni a sorba – mindez szóba sem jöhet az alábbi négy csillagjegy esetében.


Szép dolog az engedelmesség, de nem mindig és nem minden helyzetben. Különösen jól tudja ezt 4 csillagjegy, akiket szinte lehetetlen megregulázni. Lázadó szellemük nem tűri azt, hogy keretek közé szorítsák őket, ám a szabályok megszegése náluk nem csupán az engedetlenségről szól, sokkal inkább a status quo megkérdőjelezéséről.

Kos

Természetedből fakadóan megkérdőjelezed a tekintélyt, és inkább a megérzéseidre hallgatsz. Ki nem állhatod, ha megmondják neked, mit kell tenned, ami arról a képességedről árulkodik, hogy nemcsak megszeged, hanem szó szerint darabokra zúzod a szabályokat. A szíved mélyén igazi harcos vagy, a bátorság akár a középső neved is lehetne, mert nem félsz szembeszállni azzal, aki megpróbál irányítani téged. A szabályok követése sosem állt jól neked – hiszen ha rendkívüli akarsz lenni, ahhoz valami rendkívülit kell tenni. És mi lehetne erre jobb példa, mint átírni a szabályokat, hogy utad nyíljon a siker felé?

Ikrek

Az okos és kissé pimasz Ikrek ösztönei olyanok, mint a szeszélyesen változó szélirány. Mivel a kreativitás, a spontaneitás és a változatosság tesz igazán önmagaddá, nem különösebben élvezed, ha korlátok közé kényszerítenek. Még az is lehet, hogy úgy gondolod, a szabályok csak arra valók, hogy elhallgattassák az embert, ez pedig levegő jegyként szöges ellentétben áll a természeteddel. Ha valaki azonnal képes rámutatni a kényszerű szabályok gyenge pontjaira, az bizony te vagy. És még ha nem is mindig érzed magad képesnek arra, hogy szembeszállj a hatalommal, akkor is megszeged a szabályokat, mert bízol az ösztöneidben, és a saját módszereid szerint intézed a dolgokat.

Nyilas

A szíved mélyén vadnak születtél, Nyilas. És milyen vad az, aki kérdés nélkül követi az előírásokat? Elvárni tőled, hogy szorgalmasan kövess egy kőbe vésett hagyományt, olyan, mintha egy macskától azt várnánk, hogy villával egye meg a tonhalat. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. Szükséged van arra, hogy szabadon szárnyalhass, a feletteseid ellenőrzése és a társadalom korlátozó elvárásai nélkül! Ha túl sokáig követed a szabályokat, az életed hamar egyhangúvá válik, ami a kreativitásod halálát jelenti. Tűz jegyű természeted ellehetetleníti, hogy bárki az irányítása alá vonjon; ha túl sok szabályt kell követned, úgy érzed magad, mint a ketrecbe zárt vad. Épp ez tesz ilyen rettenthetetlenné.

Vízöntő

Hol tartana a világ Vízöntők nélkül? Ez az egyik legforradalmibb csillagjegy, aki pontosan tudja, hogyan kell lépésről lépésre megváltoztatni a világot. Ha egy Vízöntő úgy gondolja, hogy egy szabály igazságtalan, akkor kampányolni fog annak megváltoztatásáért, az ösztöneit követve gyülekezésre és tiltakozásra buzdít, együttes erővel kelt nagy hullámokat. Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy nem több ostoba, impulzív lázadónál! Tisztában van vele: ahhoz, hogy tartós változást idézzen elő, az alapoktól kell kezdenie. Nemcsak figyelmen kívül hagyja a szabályokat, hanem megírja a sajátjait, majd mindenkit meggyőz arról, hogy az ő verziójának sokkal több értelme van.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves