Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki feláldozza magát a kapcsolatában

2022. augusztus 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp párkapcsolat zodiákus 3 csillagjegy önfeláldozó
3 csillagjegy, aki feláldozza magát a kapcsolatában
© Shutterstock

Szeretetteljesek, kedvesek és odaadóak. Ezek is jellemzik azt a három csillagjegyet, akik egy tartós, stabil párkapcsolatért képesek háttérbe helyezni önmagukat, és akár felesleges áldozatokat is hozni, hogy a másik fél maradéktalanul boldog legyen.


Sokan álmodunk arról, hogy olyan kapcsolatban éljünk, amelyben a partnerünk teljes szívéből és önzetlenül szeret, jobban másoknál, ha kell, hatalmas áldozatokra is képes, és hihetetlenül ragaszkodó személyiséggel rendelkezik. A jó hír az: léteznek olyan állatövi jegyek, akik ezt mind megadhatják. Sajnos azonban néha hajlamosak egészen feláldozni magukat a kapcsolatukért, ami hosszú távon viszont tönkreteszi őket.

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik a szerelemért képesek teljesen lemondani önmagukról:

Bika

A Bika híres a nagylelkűségéről, az igaz szerelem és a biztonság iránti vágyáról. Ha ezt mind összetesszük, akkor kapunk egy végtelenül ragaszkodó és adakozó embert. Mindent megtesz azért, hogy a szerelme boldog és elégedett legyen. Ráadásul az egyik leghűségesebb csillagjegy, aki csak a tartós kapcsolatban érzi jól magát. Sajnos gyakran van olyan társa, aki nem becsüli meg, vagy egyenesen kihasználja, de túl makacs elengedni az illetőt. Foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, és azt hiszi, majd megváltozik a partnere. Képes egészen más emberré válni csak azért, hogy ne hagyják el.

Szűz

Eleinte a Szűz kifejezetten elvárja a kölcsönösséget. Annyi szeretetet, tiszteletet, megbecsülést tesz a kapcsolatba, amennyit kap. De amint teljesen beleszeret a kedvesébe, előjön a korlátlan nagylelkűsége. Ösztönösen kezd többet adni a partnerének. Mikor már a másik fél rég elengedte magát a kapcsolatban, a Szűz tovább ontja magából az ajándékait, és nem veszi észre: ő is hátra dőlhetne egy kicsit. Megszállottan gondoskodik a párja minden igényéről, vezeti a háztartást, mellette dolgozik, és természetesen az ágyban is igyekszik túlteljesíteni. Mindig azt nézi, mi a jó a másiknak. Számára ez a biztosíték arra, hogy a társa sosem hagyja el, legalábbis azt reméli. Néha túl nagy árat fizet, és az álmairól is kész lemondani, ha cserébe mellette marad a szerelme.

Rák

A legtöbb Rák utál egyedül lenni, és egy tartós, biztos kapcsolatra vágyik, ezért mindent megtesz a szerelméért, még akkor is, ha az megbántja. Ám a csupa szív víz jegy, mindig megbocsát. Folyamatosan kedveskedik a társának, és ha kell, lemond az álommunkáról. Inkább háztartásbeli lesz, így kiszolgálhatja minden igényét. Vagy két állást is vállal, és a legdrágább ajándékokkal halmozza el. Nagyon ritka, hogy ugyanannyit kapjon vissza, mint amennyit beletesz egy kapcsolatba, mert alapból szeret adni. Sok Rák túlságosan fél a megcsalástól vagy attól, hogy a társa elhagyja, ezért sosem pihen, hanem szüntelenül a kedvese körül forog.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves