Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 23.: A Kos barátja megbocsáthatatlan dolgot tesz, az Oroszlánnak felajánlják, amire vágyott

2023. február 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. február 23.: A Kos barátja megbocsáthatatlan dolgot tesz, az Oroszlánnak felajánlják, amire vágyott
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerinti a szerelemben pechesek, míg a pénzügyekben szerencsések lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Fény derülhet egy közeli barátod árulására, de legalábbis valami olyan dolgot tett, ami számodra megbocsáthatatlan, és kész vagy emiatt a kapcsolatot is megszakítani vele. Azért állj meg egy pillanatra, és gondold át a dolgot!

Bika

Egy kissé kötekedős hangulatban vagy ma. Inkább kerüld a vitákat és a konfrontációkat, mert ez nem a te napod. Bármennyire is esélyesnek tűnik, hidd el, nem te kerülnél ki győztesen belőlük.

Ikrek

Egy kellemetlen félreértés okoz ma komoly vitát a kapcsolatodban. Mielőbb orvosold, mert a törés villámgyorsan elmélyülhet, és egy szempillantás alatt darabokra eshet a béke, amit nemrég még élveztetek.

Rák

Jó híreket fogsz kapni a karriereddel vagy a magánéleteddel kapcsolatban, de bármelyikről is legyen szó: anyagi haszonnal kecsegtet. Sőt, további ajtók nyílnak meg előtted, aminek köszönhetően hosszú távon biztosíthatod a bőséget az életedben.

Oroszlán

Fenekestül felfordul a karriered, kedves Oroszlán, amikor felajánlják álmaid munkáját, vagy a lehetőség adódik a saját vállalkozásod beindítására. Szeretnél biztosra menni, ezért vagy bizonytalan azzal kapcsolatban, melyiket válaszd.

Szűz

Anyagi haszonnal kapcsolatos hírek jutnak a füledbe. Meglehet, hamarosan felemelik a fizetésedet, de az is lehetséges, hogy a párod jut előnyösebb feltételhez, és neki köszönhetően lép a család egy bőséggel teli időszakba.

Mérleg

Sok és nehéz feladattal bíznak meg a munkahelyeden, és már a nap első felében kedved lenne mindent eldobni és elengedni az egészet. Végy egy nagy levegőt Mérleg, és ne add fel! Nem marad el a jutalmad!

Skorpió

Ma megmagyarázhatatlanul makacsnak fogod érezni magad, és módszeresen szembe mész mások javaslatával még akkor is, ha tudod, nekik van igazuk. Addig kellene megenyhülnöd, amíg nem kerülsz bajba, Skorpió!

Nyilas

Itt az ideje, hogy teljesen felülvizsgáld a hozzáállásodat és a cselekedeteidet a kedveseddel kapcsolatban. Az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól, talán egy esemény is éket vert közétek, de ha így haladtok, tönkre mehet a kapcsolatotok.

Bak

Van valaki, aki lehúz a környezetedben, és kifejezetten mérgező hatással van rád. Bármennyire is fontos neked, el kellene gondolkoznod azon, hogy leépíted vagy minimálisra csökkented a kapcsolatot vele.

Vízöntő

A kitartásod és a kemény munkád végre meghozza gyümölcsét. Feljebbvalóid felfigyelnek rád, és felajánlhatnak neked egy remek lehetőséget, ami plusz pénzzel is jár. Napokon belül beindulhat a karriered!

Halak

A csillagok azt jósolják, hogy ma váratlan, jelentős kiadásokra kell számítanod, Halak. Ha nem vagy óvatos, gyorsan megválhatsz a pénzedtől, és nemcsak azért, mert bedöglik valami, hanem mert figyelmetlen lehetsz a pénzkezelésnél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves