Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023

4 csillagjegy, aki meggazdagodik 2023-ban 

2023. január 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia gazdag zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 4 csillagjegy
4 csillagjegy, aki meggazdagodik 2023-ban 
© Shutterstock

Az egyik legfontosabb kérdés, ami mindenkit foglalkoztat év elején: mennyi pénzem lesz idén? Nos, négy csillagjegynek nem kell majd aggódnia 2023-ban a pénzügyek miatt, mert jó eséllyel meggazdagodnak!


A Jupiter a gazdagság, a tulajdon, a szerencse bolygója nagyban meghatározza az évben a csillagjegyek anyagi helyzetét. Májusban a Kosból a Bikába vándorol, és akkor sokan tapasztalhatnak előrelépést a pénzügyekben. De a Jupiter mellett három jelentős bolygó mozgás is zajlik. A Szaturnusz a Vízöntőbe lép január 17-én, a Rahu a Halakhoz október 30-án, a Ketu pedig a Szűzhöz ugyanazon a napon (mivel párban mozog az utóbbi két planéta). Ezek a bolygók jelentős változásokat hozhatnak az anyagiak tekintetében, és 4 csillagjegy számára ez a gazdagságot jelentheti 2023-ban:

Kos

Ez az év ígéretes év lesz a Kos számára pénzügyi szempontból. Végig stabilan alakul az anyagi helyzete, ami nem is csoda, mert fizetésemelést kap, vagy annyira felpörög a vállalkozása, hogy termelni kezd a profitot.  Számos lehetősége nyílik a pénz szerzésre, és hogy mindent megkapjon, amire valaha is vágyott. Valósítsa meg bátran az ötleteit, mert azok most plusz bevételhez juttathatják! Ha bölcs döntéseket hoz befektetésekkel vagy megtakarítással kapcsolatban, akkor hosszú távon élvezheti a jólétet.

Bika

A Bika a legtöbb pénzzel rendelkező állatöv lesz 2023-ban, ugyanis több forrásból is áradni fog hozzá a pénz. A Jupiter, a gazdagság és a pénz ura sok bevételt ígér, ami folyamatosan fog áradni, akadályok nélkül. Sokan a megkeresett pénzükből vásárolnak ingatlanokat, vagy más ingóságokat, akár befektetési céllal. Május 17-től számíthat igazán a sikerekre, ám az Uránusz is meglepetésben fogja részesíteni, így az sem lehetetlen, hogy nyeremény útján jut pénzhez!

Mérleg

Idén is nagyon  szorgalmas lesz a Mérleg, ráadásul rengeteg támogatást fog kapni! Akár a kölcsönt is visszakaphatja, amit korábban adott. Ám a jegy szülöttje elsősorban üzleti úton jut a vagyonához. Érdemes saját vállalkozást indítania, de fontos, hogy minden lépését előre tervezze meg, méghozzá szakértő segítségével! Ha így tesz, az évben megszabadulhat minden adósságától! Ugyanakkor további bevételekhez juthat egy korábbi befektetésből vagy akár öröklés útján.

Bak

A Bak idei pénzügyi helyzete meglehetősen pozitív. Általánosságban elmondható, hogy ez egy kedvező év, amikor folyamatosan áramlik a pénz. A Szaturnusz (az uralkodó bolygója) érkezése a Halak jegyébe március 7-től stabilizálja a pénzügyeket, és előnyös üzleti lehetőségeket ígér. Aztán a május közepétől a Bikában lévő Jupiternek köszönhetően az alapkényelmet maga mögött hagyva nagy luxusban élhet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves