Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

Ez a 3 csillagjegy gyakran benne ragad a toxikus kapcsolatban

2022. július 05.

3 perc olvasás

ELLE

kínai asztrológia horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy toxikus kapcsolat mérgező szerelem
Ez a 3 csillagjegy gyakran benne ragad a toxikus kapcsolatban
© Shutterstock

Odaadóak, hűségesek és mindent beleadnak a kapcsolatba. Ez mind igaz arra a 3 csillagjegyre, aki a végtelenségig képes kitartani egy mérgező személyiség mellett.


A mérgező emberek nagyon jól tudják, hogyan lehet a legjobban manipulálni a környezetüket, és sajnos rendelkeznek egyfajta beépített radarral, ami révén kiszúrják a tökéletes alanyokat. Azokat, akik szeretetre, törődésre vágynak, alacsony az önbizalmuk, maximálisan jószívűek, hűségesek, és jóformán a kapcsolatukért élnek. Tehát tökéletes célponttá válik ez a 3 csillagjegy, mivel lazán képesek beleragadni egy kihasználó, toxikus kapcsolatban.

Bika

A Bika az állatöv egyik leghűségesebb jegye, és ennek köszönhetően odaadó szeretővé, támogató partnerré válik. De hajlamos túlzásokba esni a hűség terén, és gyakran akkor is kitart a párja mellett, ha az nem érdemli meg. Emellett nagyon vonzódik a stabilitáshoz, a biztonsághoz, ezért is igyekszik mindent megtenni a kapcsolat működéséért. Az is probléma, hogy hajlamos aszerint mérni az önbizalmát, milyen visszacsatolásokat kap, így túlságosan függhet a partnerétől. Rengeteg mindent képes elnézni a kedvesének, így az akármilyen rosszul bánik vele, mindig megbocsát, és inkább csendben szenved. Makacsul ragaszkodik ahhoz, amit már egyszer felépített.

Mérleg

A Mérleg imád párkapcsolatban lenni, mert az kiegyensúlyozza, és biztonságban érzi magát tőle. Ezért gyakran hajlandó több mindent tolerálni a többi csillagjegyhez képest Inkább eltűri a negativitást, és ott marad, ahol van, mintsem szakítson, amitől kiegyensúlyozatlannak érezné magát. Pedig amíg egyedülálló, tökéletesen jól megvan, szabad, mint a madár, de a párkapcsolatban feladja önmagát. A kapcsolatban túl kedves, figyelmes, és tényleg mindent belead a működésébe, akár hazudik is magának arról, mennyire mérgező a kapcsolat. Azzal áltatja magát: éppen nehéz időszakot élnek, és ezen át kell mennie a kapcsolatnak ahhoz, hogy végül jobb legyen.

Halak

A Halak hisz a szerelemben, és úgy gondolja, bármilyen mérgező is a viszony, egy kis erőfeszítéssel fantasztikus kapcsolattá alakítható. Ha pedig már régóta együtt vannak, úgy érzi, túl sokat belefektetett már, és nem akarja, hogy kárba menjen. Ráadásul jó néhány személyiségjegye van, amely „megkönnyíti” számára a kitartást egy mérgező kapcsolatban. Először is: a Halakban van egy áldozat, mártír jellem. Aztán ott van az a tény, egy kicsit túl jó ahhoz, hogy másfelé nézzen, mert még a legrosszabb emberben is képes meglátni a jót. Inkább elrugaszkodik a valóságtól, és figyelmen kívül hagyja a problémákat, mindazt, ami velük történik.

Nem mindig könnyű felismerni a toxikus személyt, vagy kilépni a mérgező kapcsolatokat. De a barátok, a család – és néha még egy terapeuta – segítségével nagyon is lehetséges. Mindannyian kerülünk időnként rossz helyzetekbe, előjeltől függetlenül. Az számít, hogy egy mérgező kapcsolatot olyannak lássunk, amilyen, és megtegyük a szükséges lépéseket a továbblépéshez.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves