Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2023-ban

2022. december 28.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy 2023
3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2023-ban
© Fotó: Getty Images

A Mars évében rengeteg lehetőség lesz arra, hogy a kemény munkát pénzre váltsuk. De három csillagjegynek 2023-ban jóformán az ölébe hullik a pénz.


2023 a Mars éve lesz, ami nemcsak a szenvedélyért felelős, hanem a harcokért, az erőért, a bátorságért. Sikert és győzelmet hoz azoknak, akik keményen meg is dolgoznak érte. Ám 3 csillagjegynek még csak komolyabb erőfeszítéseket sem kell tenniük, anélkül is megnyílik nekik a pénzcsap a következő évben:

Ikrek

A Jupiter, a pénz és szerencse bolygója kész teljesíteni minden pénzügyi és anyagi célodat az évben. Ha 2022-ben össze kellett húznod a nadrágszíjat, 2023-ban valósággal fel fog vetni a pénz. Visszatér életedbe a jólét és bőség. Jó eséllyel tekintélyes karrier futsz be az évben, sok Ikrek kap előléptetést vagy szerez egy jobb állást. A vállalkozók profitálni fognak a váratlan lehetőségekből, és számíthatnak arra, hogy felpörög az üzletük. De fontos: bármibe is fektess be, előbb tényleg alaposan tájékozódj, nehogy bármilyen kellemetlen meglepetés érjen!

Mérleg

2022 a meglepetések éve volt számodra, de 2023 ennél sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz, kedves Mérleg. A bevételeid akár háromnál vagy ötnél is több forrásból származhatnak, a több lábon állás nagymestere leszel. Így ebben az évben tényleg meggazdagodhatsz! Nagyon jó befektetéseket választhatsz, és remek üzleteket köthetsz. Ám akik vállalkozók vagy saját üzletük van, legyenek figyelmesek, mert meglophatják őket beosztottjaik! De mindent összevetve az mondható el: anyagilag stabil év elé nézel.

Nyilas

Úgy tűnik, a Jupiter, a pénz bolygója és a Vénusz, a luxus és jólét planétája teljesítik az anyagiakkal kapcsolatos vágyaidat. 2023-ban rengeteg lehetőséged lesz növelni a bevételeidet. A kemény munka ösztönző hatással lesz rád, mert mindig sokszorosan megtérülnek az erőfeszítéseid. Egyesek megtehetik, hogy ingatlanba fektessenek, vagy más olyan dologba, ami rövid időn belül hasznot hozhat. Sokszor játszik majd szerepet a szerencse az életedben, ami azt is jelenti: nyeremény formájában is pénz ütheti a markodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves