Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akivel a legjobb együtt dolgozni

2022. szeptember 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp munkahely zodiákus 3 csillagjegy legjobb kolléga
3 csillagjegy, akivel a legjobb együtt dolgozni
© Shutterstock

Szupersegítőkészek, motiválóak, szeretnek csapatban dolgozni, könnyű velük kijönni. Ők az álomkollégák, a tökéletes üzlettársak, ezzel a három csillagjeggyel öröm együtt dolgozni.


A munkahelyen egy támogató, jófej, rugalmas kolléga valóságos áldás lehet. Amikor probléma üti fel a fejét, ott van és segít megoldani, de minimum motiválja az embert. Képes megnyugtatni, felvidítani, és minden létező módon azon van, hogy megkönnyítsétek egymás dolgát. Szóval megvan benne a szükséges empátia, segítőkészség, kompromisszumkészség, ami tökéletes munkatárssá teszi. Megmutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akire mindez ráillik, és akikkel élmény együtt dolgozni:

Bika

Nagyon megnyugtató jelenléte van, és mindent megtesz azért, hogy mindenki jól érezze magát, különösen stresszes helyzetekben. A legjobb kolléga, mert tud rugalmasan viszonyulni másokhoz, kifejezetten kompromisszumkész, ugyanakkor szorgalmas és megbízható. Nem borul ki a kemény munkától, a kihívásoktól, viszont nagyon precízen, gondosan végzi el a rábízott feladatot. Ha az embert akkora szerencse éri, hogy egy Bika mellett dolgozhat, akkor nem is dolgozni, sokkal inkább szórakozni jár be a munkahelyére!

Rák

Nagyon érzékeny, intuitív, és mindig lehet rá számítani. Bármikor kész segítséget nyújtani. Végtelenül türelmes, ezredszerre is ugyanolyan barátságosan magyarázza el a feladatot. Ahhoz is megvan a tehetsége, hogy egy stresszes szituációban megnyugtassa az embert, vagy akár kedvet csináljon a munkához. Mi több: keresve sem lehet nála jobbat találni, ha valakinek egy kis önbizalomfröccsre lenne szüksége. Szeret csapatban dolgozni, de egyedül is lazán elvégzi a rábízott feladatot. Akinek egy Rák a kollégája, az egyúttal egy barátra is szert tett!

Szűz

Előszeretettel ösztönöz arra másokat, hogy jobbak legyenek. A Szűz csodálatos motivátor, mert képes felismerni mások képességeit - és persze hibáit -, de tökéletesen ért ahhoz, miként vegyen rá másokat a fejlődésre, és miként kovácsolja össze az embereket. Nagyon szorgalmas, és kitartó, remek problémamegoldó és szervezőképességekkel rendelkezik, és mindig lehet számítani az őszinte, építő kritikáira. Nagyon bajtársias azokkal, akiket tisztel és jó munkaerőnek tart, így ők örökké élvezhetik a támogatását és a megbecsülését!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves