Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki mindig rossz emberbe szeret bele

2022. július 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki mindig rossz emberbe szeret bele
© Shutterstock

Vonzod magadhoz a rosszfiúkat? Gyakran törik össze a szívedet? Talán a csillagjegyed lehet a válasz arra, miért történik ez veled!


Persze ez egy rendkívül összetett kérdés, miért sikerül mindig rossz férfiba beleszeretned, miért vonzod mágnesként őket, hiszen a pszichológia is előszeretettel fejtegeti ezt a kérdést. Ám az  asztrológiának is megvannak a maga válaszai erre a kérdésre, hiszen a  csillagjegyed nagyban befolyásolhatja azt, kit találsz vonzónak, mennyire fontos neked egy kapcsolat, mit viszel bene, és mire vagy képes érte. Van 3 olyan csillagjegy a zodiákusban, aki igencsak hajlamos beleesni a rosszfiúk csapdájába, de talán még csapdára sincs szükség hozzá...

Rák

A Rák egyik szuperképessége, hogy szupergyorsan lesz szerelmes. Meg sem ismerte egészen az embert, de már odáig van érte. Azért is kell neki egy társ, mert utál egyedül lenni, de cserébe végtelen figyelmet és szerelmet szentel a kedvesének. Az is igaz rá, hogy nagyon sokáig csak az illető jó tulajdonságait látja. Aztán amikor felszállt a rózsaszínköd és kiderül, álmai lovagja mégsem az, akinek hitte, akkor sem lép ki a kapcsolatból, ugyanis addigra már teljesen belezúgott, és elkezdte ráépíteni az életét. Márpedig számára rendkívül fontos a biztonságérzet, és inkább mindent elkövet azért, hogy megtartsa imádottját, semmint elengedje.

Nyilas

Ugyebár a Nyilas híres a szabadság iránti vágyról, és a (szerelmi) kalandozásairól. Általában nem akar szerelmes lenni, de a Murphy törvény értelmében már csak azért is sikerül beleszeretnie valakibe. Pont, akibe nem kellene. Szíve választottja gyakran titokzatos, kalandos, izgalmas és elérhetetlennek tűnik. Emiatt hajlamos azt hinni: pont olyan, mint ő, és mellette megőrizheti a szabadságát, pedig az illető valójában csak távolságtartó és hűvös. Mégis túlidealizálja, és mikor kiderül, hogy nem az, akinek képzelte, akkor sem tágít mellőle. Kihívásként tekint rá, akit meg kell hódítania és tartania.

Halak

A Halak talán az egyik legpechesebb a listán ilyen tekintetben, mivel megrögzött „szerelemmániás”. Él-hal a romantikus, sírig tartó szelemért. Nem az a baj, hogy mélyen hisz benne, hanem sokkal inkább az, hogy hajlamos túl gyakran és hamar meglátni másban az „igazit”. Tehát, szörnyen vágyik a nagy szerelemre, és képes mindenkiben meglátni a jót. Ehhez hozzájön az esetleges babonássága, és elég néhány vélt vagy valós jel: máris kinevezte Nagy Ő-nek. Ráadásul a Rákhoz hasonlóan, ő sem szeret egyedül lenni. Vagyis mindent összevetve, könnyen megtalálja a herceget, és mikor kiderül, valójában csak egy rosszfiú, akkor sem engedi el azon az elven: majd biztos megváltozik (és persze mindent megtesz ennek érdekében).

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves