Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Csillagjegyek

3 csillagjegy, aki két kézzel szórja a pénzt

2022. július 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp pénz zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
3 csillagjegy, aki két kézzel szórja a pénzt
© Shutterstock

Egyszerűen képtelen megfogni a pénzt ez a 3 csillagjegy, és ahelyett, hogy félretenné vagy spórolna, inkább két kézzel szórja.


A túlköltekezés alapvető jellemzője a társadalmunknak. Valóban nehéz ellenállni egy-egy akciónak, jóformán utánunk dobott pár cipőnek vagy egy hihetetlenül kedvező szépészeti kezelésnek. De minden értékesíti trükk és „leárazás” felirat ellenére vannak csillagjegyek, akik tudatosan költenek, sőt kifejezetten szeretnek spórolni, mert fontos számukra a biztonság és a jövő. Velük ellentétben 3 csillagjegy viszont néha úgy tesz, mintha nem lenne holnap, de olykor bármennyire is igyekeznek, egyszerűen kifolyik a  pénz a kezeik közül. Mutatjuk, kikről van szó:

Mérleg

A Mérleg úgy éli meg a mindennapjait, mintha az lenne élete utolsó napja, de minimum soha többé nem lenne akció a világban. Igaz, nincs könnyű helyzetben, hiszen a Vénusz, a luxus és a szépség bolygója biztatja arra, költsön bátran a szépségére és arra, hogy jól érezze magát. Szóval nehezen tud ellenállni annak, ha akció feliratot lát. Sőt, ha rossz napja van, gyakran vásárolgatással próbálja jobb kedvre deríteni magát, de minimum egy iszapos arcpakolással a kedvenc szalonjában. Ha pedig üzlettel foglalkozik, kifejezetten veszélyes húzásai lehetnek, ugyanis így hangzik az elve: „Pénzt kell költened ahhoz, hogy pénzt keress.

Halak

Ha meglát valamit a Halak, amiről azt gondolja, neki vagy egy szerettének szüksége van rá, akkor gondolkodás nélkül megveszi. Egyik hobbija másoknak vásárolni, és előszeretettel lepi meg az embereket, ha van alkalom, ha nincs. Ugyanígy imád költeni az új élményekre és az  utazásra is. Mivel érzékeny lélek, és sokszor a hangulata is ingadozó, természetesen vásárolgatással igyekszik javítani a közérzetén. Miután híresen impulzusvásárló, nem egyszer fordul vele elő, hogy megveszi a szobai evezőgépet vagy a több tízezres ruhát, aztán másnap rájön, igazából nincs is erre szüksége. A másik ok, amiért nem tud pénzt megtakarítani, az, hogy túlságosan lágyszívű. Az egyik legkedvesebb csillagjegyként, ha valaki segítséget kér tőle, nemcsak a szívét, de a pénztárcáját is kinyitja.

Nyilas

A Nyilast is leginkább az érzelmei vezérlik, és imád jólétben, kényelmesen élni. Nem szokása gondolkodni azon, megvegyen-e valamit, egyszerűen csak megveszi, amit a szeme megkíván, legyen az egy desszert egy Michelin-csillagos étteremben vagy egy cipő valamely felső kategóriás üzletben. Egyszerűen képtelen lemondani dolgokról, emiatt muszáj hozzájutnia vágya tárgyához. Ráadásul szeret kísérletezni, kockázatot vállalni a még több pénz reményében, és gyakran ugrik bele különféle befektetési, illetve üzleti lehetőségekbe, de ritkán néz ezeknek utána, ezért sok esetben csak kidobta a pénzét az ablakon. Továbbá némelyik Nyilas szeret felvágni a barátai előtt, így néha már csak azért is szórja a pénzt, hogy megmutassa: megteheti.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves