Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALAK ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Halak újhold

2023. február 21.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Halak újhold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Halak újhold
© Shutterstock

Ez a négy csillagjegy búcsút inthet az aktuális helyzetének, mert a Halak újhold hatására holnaptól óriási változások mennek végbe az életében.


A február 20-ai Halak újhold hatására azt érzik a csillagjegyek: tele vannak ötletekkel. A legszívesebben mindet azonnal megvalósítanák, annyira vágynak az új élményekre. Megfontolásra kerül a munkahelyváltás, vagy hogy megnyitják a saját üzletüket, esetleg elutaznak megmászni a Mount Everestet. Lássuk, melyik az a 4 csillagjegy, amelyik sorsfordító változásokat könyvelhet el hamarosan:

Bika

Meglepő változásokat indít el az életedben a Halak újhold, kedves Bika! Egyrészt azért, mert új barátokra tehetsz szert, és lesznek köztük olyanok, akik segíthetnek előrelépni a karrieredben vagy éppenséggel valóra válthatják az álmodat! Másrészről akad egy olyan barát, akivel hirtelen romantikus viszonyba kerülhetsz. Nagyon gyorsan történhetnek a dolgok, és rövid idő alatt az ágyban találhatjátok magatokat. Jó esély van arra, hogy megtaláld a személyében az új kedvesedet!

Ikrek

A karriered tizedik házában érkezik az újhold, és váratlanul reflektorfénybe kerülsz. Felfedezik a tehetségedet, esetleg a művészetedet! Hirtelen állásajánlatokkal bombázhatnak vagy előléptetést kínálhatnak. Nagyszerű időszak ez számodra, hogy előrelépést érj el, és elmondhasd magadról: ott tartasz, ahol lenni szeretnél, szóval élj a kínálkozó lehetőségekkel!

Vízöntő

Mivel az újhold a második, anyagiakkal kapcsolatos házadat érinti, számolhatsz azzal: váratlanul pénzeső szakad a nyakadba. Talán nyeremény formájában érkezik vagy sikerül megszabadulnod attól az ingatlantól, amit régóta próbálsz eladni.  Persze az is megeshet, hogy megemelik a fizetésedet, és ennek köszönhetően üti a markodat egy kis plusz bevétel, amire éppen nagy szükséged van, és segíthet egyenesbe jönni!

Halak

Ez a te időszakod, Halak, és maximálisan ki is fogod használni! Úgy érzed, semmi sem maradhat a régiben és gőzerővel kezdesz dolgozni azon, hogy megváltoztasd az életedet. Néhány nap alatt olyan külső és belső változásokat viszel véghez, hogy a környezeted rád sem fog ismerni! Kész vagy egyik napról a másikra véget vetni a kapcsolatodnak, a munkahelyednek, külföldre költözni, és új életet kezdeni. Azért légy óvatos, és ne hozz elhamarkodott döntéseket!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves