Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint

2023. február 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia február csillagjegyek havi horoszkóp zodiákus ezotéria
Karrierhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Lesznek, akik feljebb lépnek a vállalati ranglétrán, mások saját vállalkozásba kezdenek vagy egyenesen felfedezik őket! Vajon rád melyik lesz igaz a februári karrierhoroszkóp szerint?


Február 5-én, az Oroszlán teliholdja lehetőséget ad elengedni a hiedelmeket, amik visszatartanak a sikertől és áttörést érhetsz el. Majd a Merkúr február 11-én belép a Vízöntőbe, aktiválva az örömök és a kreativitás ötödik házát. Készülj fel az álmaid megvalósulására, mert megszűnnek az akadályok, amik eddig az utadban álltak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a februári karrierhoroszkópodat:

Kos

Végre megtalálod a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, és ez sokat dob majd a hangulatodon, és a kapcsolataidon. Lehetőséged lesz előnyös szövetségeket kiépíteni, amik ha nem is azonnal, de a közeljövőben hozzásegíthetnek a vágyaidhoz vagy minimum az előrejutáshoz a munkahelyeden.

Bika

Hirtelen észreveszik a munkahelyeden a tehetségedet. Nem csak elismerik, hanem csodálni is fogják a képességeidet. Ezzel együtt új kihívásokat és nagyobb felelősséget kapsz a feletteseidtől. Megéri keményen dolgoznod a hónapban, mert a végén azon kaphatod magad: új magasságokat értél el.

Ikrek

Talán itt az ideje, hogy kialkudj egy jobb ajánlatot magadnak a munkahelyeden, Ikrek! Sorra oldod meg a problémákat, fantasztikus eredményeket produkálsz, szóval megérdemled a  fizetésemelést vagy az előléptetést. Ha művészettel foglalkozol, olyat alkothatsz, amivel felhívod magadra a figyelmedet, és főállás lehet a hobbidból.

Rák

Ha fontolgatod, hogy szakmát vagy munkahelyet váltasz, akkor csak tessék, Rák! Sokkal jobb lehetőség vár rád, akár külföldön is, ezért érdemes alaposan szétnézned! De olyanok is lesznek, akik a jelenlegi helyükön kerülnek hatalmi pozícióba, miután hírnevet szereznek maguknak.

Oroszlán

Érdemes befolyásos emberekkel venned körül magadat a hónapban, mert hozzásegíthetnek a céljaid megvalósításához. Nagy lehetőségek várnak rád februárban, ezért gondold át, van-e olyan régi projekt vagy ötlet, amit évekkel korábban elvetettél vagy kudarcba fulladt, mert a jelenben sikert érhetnél el vele!

Szűz

Régóta gondolkodsz azon, hogy saját vállalkozásba kezdj, kedves Szűz? Akkor ne halogasd tovább a dolgot, hanem tedd meg a hónapban! Ha nem tervezed, és tovább maradsz a mostani állásodban, akkor légy nagyon óvatos, és kétszer is ellenőrizd a munkádat, így elkerülheted, hogy olyan hibákat ejts, amik sokba fájnának neked.

Mérleg

Kimagasló sikereket érhetsz el a februárban, ha a befolyásos ismerőseidhez fordulsz, még akkor is, ha csak a hónapban ismered meg őket! Egy csapásra megvalósulhat minden álmod. Üzletemberként olyan üzleteket köthetsz, amikről korábban álmodni sem mertél. A munkával kapcsolatos terveid lazán megvalósulnak a következő hetekben.

Skorpió

A hónapban minden megváltozik a karrierreddel kapcsolatban. Talán előléptetést kapsz, de az is lehet, hogy felmondasz, és egy sokkal jobb munkát sikerül vállalnod a jelenlegihez képest. Végül eljutsz arra a pontra: tényleg elégedett leszel a helyzeteddel, és szeretni fogod azt, amit csinálsz.

Nyilas

Februárban meg kell tanulnod elengedni a karrierrel kapcsolatos negatív hiedelmeket, minthogy csak kemény munka árán lehet sikert elérni. Ugyanakkor, ha olyan munkát végzel, ami teljesen kikészít testileg vagy lelkileg, az véget érhet, de ne büntetésként éld meg, hanem áldásként!

Bak

Ebben a hónapban minden csak megbeszélés kérdése számodra. Bármilyen üzletet összehozhatsz úgy, hogy te járj jól. Ez arra is igaz, ha a feletteseiddel a  fizetésedről, vagy az előléptetésedről kívánsz tárgyalni. Már csak a túlzott  maximalizmusodból kellene egy keveset leadni, és tényleg nagyszerű február elé néznél!

Vízöntő

Olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amiknek köszönhetően rövid időn belül jelentős sikereket érhetnél el. Megéri kilépned a komfortzónádból, és valami új dologba vágni a fejszédet! Nemcsak a pénz vagy a siker miatt is érdemes váltanod, hanem mert sokkal kielégítőbbnek találnád, és  boldogabb lennél!

Halak

Amennyiben saját vállalkozásod van Halak, készülj, mert elképesztően felpöröghet, és óriási sikert hozhat neked! Azok, akik üzlettel foglalkoznak, szintén szép eredményeket érhetnek el. Máskülönben a munkahelyeden számíthatsz előrelépésre, ahol végre észreveszik, és elismerik a tehetségedet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves