Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023

A 4 legszerencsésebb csillagjegy 2023-ban

2023. január 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy 2023
A 4 legszerencsésebb csillagjegy 2023-ban
© Shutterstock

Ennek a 4 csillagjegynek szinte minden összejön az évben, amire vágyik: pénz, szerelem, siker. Te vajon köztük vagy?


Minden csillagjegynél lesznek örömteli és szomorú fázisok egyaránt. A nehézségek ellenére senkit sem kerül el a boldogság. Csakhogy néhány állatövi jegy másokhoz képest jóval több áldásban részesül. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb csillagjegy 2023-ban:

Bika

Remekül indul a 2023-as év a Bika számára. Érdemes az év elején meghoznia a fontos döntéseit, és elindítania céljait a megvalósulás felé. Ráadásul az év első felében számíthat arra, hogy a párja megkéri a kezét, vagy megvásárolják első közös otthonukat. Az anyagiak terén is fejlődés várható, de leginkább a szerelemben bizonyulnak szerencsésnek, így az egyedülállók is számoljanak azzal: hamarosan párra lelnek.

Ikrek

Az előrejelzések szerint az elmúlt évekhez képest, ez lesz az Ikrek legszerencsésebb éve. Ebben az évben elkezdi megvalósítani az összes célját. Tehát, ha van egy listája a célokról, azonnal kezdjen el dolgozni rajtuk! Ez a szerencsés év támogatni fogja a munkahelyi, a párkapcsolati, szerelmi céljaival kapcsolatban, de még az is összejöhet, hogy külföldön kezdjen új életet. Az üzleti életben különösen sikeresek lehetnek, valamint családalapítás, lakásvásárlás, és pénzügyi szempontból is ígéretes évre számíthat.

Mérleg

2023-ban mindent megkap a Mérleg: szerelemet, szerencsét és sikert. Vadonatúj lehetőségeket és jelentős áttöréseket fog tapasztalni gyakorlatilag az élete minden területén. Legtöbbször a céljaira fog törekedni, és bátran megteszi majd a szükséges lépéseket az álmaiért. Ráadásul jelentős nyereséghez jut a pénzügyekben, ami egy új munkalehetőségnek vagy egy nyereménynek lesz köszönhető.

Nyilas

A Nyilasnak is fantasztikus éve lesz idén. Az új év együttműködést hoz szerelmi életébe, de nemcsak házasság vagy családalapítás formájában. Meglehet, hogy közös vállalkozásba kezdenek, vagy alapítanak egy zenekart a kedvesével és híresek lesznek! Akár ennek, akár másnak köszönhetően, de a  bőség sem fogja elkerülni a jegy szülötteit.  A multinacionális vállalatokkal dolgozónak lehetőségük lesz külföldre utazni extra képzésre, de akár ki is költözhetnek a munkájuk miatt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves