Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023-AS HOROSZKÓP

Nagy újévi horoszkóp: erre számíthatsz 2023-ban a csillagjegyed szerint

2023. január 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria 2023 újévi horoszkóp
Nagy újévi horoszkóp: erre számíthatsz 2023-ban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Kíváncsi vagy mit tartogat számodra 2023? Hoz-e új szerelmet, esküvőt vagy fényes karriert? Mutatjuk az újévi horoszkópodat!


Sok tekintetben volt 2022 nehézséggel teli, hiszen számos olyan esemény történt, ami igencsak megviselte a zodiákus tagjait. Szerencsére véget ért ez a sötét, gondterhes időszak és 2023-ban fellélegezhetünk. Itt a lehetőség, hogy megtudd, téged mivel kecsegtet az év, és elhozza-e végre a vágyaid megvalósulását! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és már olvashatod a nagy újévi horoszkópodat!

Kos

Az év első felében melléd pártol a  szerencse a Jupiternek köszönhetően. Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, nincs számodra lehetetlen. 2023-ban minden rólad szól és a vágyaidról, így az év második felében is lesz lehetőséged arra, hogy megvalósítsd az álmaidat. Életed minden területén fényes sikert érhetsz el, miközben egyre jobban megismered önmagadat, ami fontosnak bizonyul idén.

Bika

Ebben az évben megkapsz mindent, amire vágysz, legalábbis akkor, ha teszel érte. A Jupiter, a szerencse bolygója mindent elkövet azért, hogy neked jó legyen, ezért kellemes meglepetésekkel fog kényeztetni 2023-ban. Csak hinned kell abban, hogy megérdemled! A párban élő Bikák házasságra és  családalapításra is számíthatnak, míg az egyedülállók megismerhetik életük szerelmét.

Ikrek

Megrázó, felkavaró élményekkel kezdődik az éved. De szerencsére könnyedén alkalmazkodsz az új helyzethez és megbirkózol a nehézségekkel. Idén kiderül, mi mindenben vagy tehetséges. Aztán 2023 második felében képes leszel a tetszésed szerint befolyásolni az eseményeket, és a karrieredben is sikereket érhetsz el. Az évet nagy anyagi haszonnal fogod zárni.

Rák

Az év elején csúnyán összetörhetik a szívedet. Kemény leckét kell megtanulnod 2023-ban. Olyan élményekben lesz részed, amik  erősebbé tesznek. Végre megtanulod önmagadat helyezni előtérbe, és ennek köszönhetően sikeresebb leszel a munkádban, valamint a magánéletedben az év második felében. A partnered is hajlandó lesz végre eleget tenni a vágyaidnak.

Oroszlán

2023-ban igazi sztár leszel. Teljes gőzerővel éled az életedet, hajszolod az élményeket, a pénzt, és a fényes karriert, miközben szórakozol, és jól érzed magad. Még a külsődet is teljesen megváltoztatod, és a többiek rád sem fognak ismerni. Akár reflektorfénybe is kerülhetsz, különösen akkor, ha valamilyen művészettel foglalkozol.

Szűz

Az utazás a célod, Szűz. Nemcsak nyáron, hanem egész 2023-ban utaznál hosszabb-rövidebb ideig, és így alakítod az életedet, a karrieredet, hogy ezt megvalósíthasd. Ebben a segítségedre lesznek azok az új képességek is, amiket az évben elsajátítasz vagy felszínre kerülnek benned. Ha szingli vagy, épp az egyik utazás alatt ismerheted meg életed szerelmét is!

Mérleg

Az év elején viharosan alakulhat a szerelmi életed a pároddal, aminek kétféle kimenetele lehet: szakítotok vagy összeházasodtok. Azok, akik új kapcsoltba kezdenek, sokkal hamarabb érhetnek el az összeköltözésig vagy a lánykérésig, mint azt gondolnák. Az évben nagyon határozott és magabiztos leszel, ami segít megvalósítani az álmaidat, és elérni a karrierrel kapcsolatos céljaidat.

Skorpió

Az egyedülállóknak szerelem első látásra élményben lehet részük, míg a párban élők készek megházasodni és családot alapítani. Ezenkívül nagyon forró, és szenvedélyes év elé nézel, és olyan szexuális gyönyörökben lesz részed, amire eddig nem volt példa. Nagyon sokat változol 2023-ban pozitív irányba, meg is leped a környezetedet, hiszen új ember válik belőled. Gondolkozz el a saját vállalkozás indításán, mert sikeres lenne!

Nyilas

Rengeteg olyan esemény történik veled az évben, ami bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz. Lesznek kellemes és kellemetlen élmények egyaránt. Az emberek jönnek-mennek az életedben, és ez érzelmileg rendkívül megterhelő lesz. Ám ez a sok változás juttat el az év második felében oda, ahol lenned kell: a  sors által kijelölt partner mellett, a megfelelő állásban és környezetben.

Bak

2023-ban úgy döntesz: megvalósítod a nagy álmodat. Az  univerzum mindjárt össze is fog, hogy ezt elősegítse. Közben rengeteget fogsz fejlődni, változni, az év végén rád sem ismernek majd az emberek. Még akár hírnévre is szert tehetsz, de legalábbis jelentős elismerésre teszel szert a karrieredben történő erőfeszítéseidnek köszönhetően, vagy mert a környezeted felfedezi a tehetségedet, a művészetedet.

Vízöntő

Teljesen átalakulsz 2023-ban. De nemcsak a személyiséged, hanem az életed is totálisan megváltozik. Meglehet, hogy külföldön kezdesz új életet vagy munkahelyet, esetleg partnert váltasz, semmi sem marad a régiben. Az egyedülállók útközben szinte biztosan meglelik a lelki társukat. Az év végére maximálisan elégedett leszel, mert olyan életet élsz majd, ami igazán boldoggá tesz.

Halak

Jó esély van arra Halak, hogy az 2023-ban megházasodsz vagy családot alapítasz, miközben felépíted álmaid karrierjét, akár vállalkozóként. Minden, amire vágysz, elérhetővé válik az évben. A legjobb pedig: eléred a vágyott anyagi biztonságot is. Ebben az évben megleled önmagadat, a sorsodat és felszínre törnek bizonyos rejtett képességeid is, amiknek nagy hasznát fogod venni a mindennapokban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves