Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MARS ÉVE

Erre számíthatnak 2023-ban, a Mars évében a csillagjegyek

2023. január 21.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria 2023
Erre számíthatnak 2023-ban, a Mars évében a csillagjegyek
© Shutterstock

A 2023 a Mars éve lesz. A bolygó a szerelemért, az erotikáért, az erőért, és a háborúért felelős. Keresd ki a csillagjegyedet, és tudd meg, hogyan befolyásolja a szenvedély és tettvágy planétája az évedet!


Az  asztrológia szerint minden évnek megvan a maga uralkodóbolygója. A 2023-as évet a Mars bolygó uralja, amihez a szerelmet, az intenzív érzelmeket, a harci kedvet, a szexuális vágyat és férfi energiát is társítják. Az évben felszínre tör bennünk a harcos, a túlélő, és mindent megteszünk azért, hogy győzzünk és érvényesüljön az akaratunk. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a Mars évében!

Kos

Tudtad, hogy a Mars a te uralkodóbolygód? Igen Kos, ennek fényében minden ötleted a gyakorlatban is megvalósul. Mindenki csodálni fog téged, miközben folyamatosan halmozod a sikereket. Idén felérhetsz a karriered csúcsára, és életed minden területén a te akaratod érvényesül majd.

Bika

Nyugodtan vágj bele a terveid megvalósításába! Minden esély megvan arra, hogy 2023-ban előléptessenek, és jelentős nyereségre tegyél szert, de legalábbis számottevően javulni fog az anyagi helyzeted. Viszont azok, akik tartós kapcsolatban élnek, legyenek óvatosak, mert kísértésbe eshetnek!

Ikrek

Tégy meg mindent annak érdekében, hogy megszabadulj a negatív érzelmektől és gondolatoktól, mert károsan hathatnak életed alakulására és az egészségedre is. Ha a karrieredben reálisabb célokat tűzöl ki magad elé, nem maradnak el a sikerek! Közben pedig újjáéled a szerelmi életed. Új társra számíthatsz vagy a meglévő kapcsolatod megerősödésére.

Rák

Fontos lenne, hogy magad mögött hagyd a múltat, mert gátol az előrehaladásban! Így is gyakran kerülsz majd vitás helyzetbe, és a rengeteg stressz rossz hatással lehet az egészségedre. Viszont ezzel együtt sokszor érnek pozitív fordulatok is, és ez a hullámzó év sokkal erősebbé tesz téged.

Oroszlán

Fantasztikus év elé nézel, mert boldog és elégedett leszel az életeddel. A munkahelyeden előléptethetnek, a pénzügyeid javulnak, és ha egyedülálló vagy, a szerelem is rád találhat! A párban élők is örülhetnek, mivel napirendre kerül a házasság témája. Szóval, mindent összevetve: ez egy jó év lesz az Oroszlánoknak!

Szűz

Minden fényesen alakul a karrieredben és a magánéletedben, de a türelmetlenséged, és a stressz gyakran okozhatnak kellemetlenségeket. Ha ezeket sikerülne mérsékelni, sokkal könnyebb lenne az életed, és a céljaidat is jóval gyorsabban érhetnéd el. Az évben az egyik legfőbb feladatod: dolgozni önmagadon!

Mérleg

Nem lesz mindig sétagalopp 2023. A párkapcsolatod a válság szélére kerülhet, és az üzleted, a vállalkozásod is rosszul mehet. Ám ne aggódj, mert ha időben foglalkozni kezdesz a problémákkal, akkor nemcsak megoldhatod a gondokat, de minden sokkal jobb lesz annál, mint volt!

Skorpió

Nehéz év elé nézel Skorpió, mert semmi sem hullik majd az öledbe. Céljaid megvalósítása rengeteg erőfeszítést igényel. Viszont felbukkanhatnak váratlan bevételi források, amiket érdemes lenne kihasználnod! Minden, amibe komoly energiát fektetsz, sokszorosan megtérül, legyen az üzlet vagy kapcsolat.

Nyilas

Megingathatatlannak kell maradnod a kitűzött céljaiddal kapcsolatban. Fognak érni kellemetlenségek, nehézségeknek, de ha kitartasz, elnyered a méltó jutalmadat, és ez a szerelmi életedre is igaz! Ami az anyagiakat illeti, jóval tudatosabbnak kell lenned, különben könnyen kifolyik a pénz a kezeid közül.

Bak

Sokkal jobban oda kell figyelned 2023-ban az egészségedre, mert a túl sok munka és stressz miatt könnyen lebetegedhetsz. Viszont rengeteg lehetőséged kínálkozik utazásra és ahhoz, hogy üzleti sikereket érj el. Az, hogy a párkapcsolatod miként alakul az évben, most főleg tőled függ!

Vízöntő

Több próbát is ki kell majd állnotok a partnereddel, de minden nehézséget sikeresen legyőztök. Ezek a viszontagságok is közelebb vihetnek titeket a házassághoz vagy éppen a családalapításhoz. Rengeteget változik az évben a gondolkodásmódod, és a dolgokhoz való hozzáállásod is.

Halak

Próbálj ki bármit, amit csak akarsz Halak: bármennyire is nehéznek gondolod, ne aggódj, mert sikeres leszel! 2023-ban sorra érnek a meglepetések, miközben szakmailag is rendkívül termékenynek bizonyulsz. Előléptetésben részesülhetsz, de a saját vállalkozás indítása is jó ötlet lenne! A családi kapcsolataid ugyancsak rengeteget fejlődnek az évben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves