Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz 2023

2022. december 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy 2023
3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz 2023
© Fotó: Getty Images

2023 olyan lesz, mint egy földrengés három csillagjegy számára és fenekestül felforgatja az életüket. De semmi ok az aggodalomra: többségében pozitív értelemben bizonyul az év sorsfordítónak.


2023 márciusában a Plútó újra belép a Vízöntőbe, hosszú évtizedek óta először. A bolygó előmozdítja a változásokat, az innovációt, segít szebb és jobb jövőt teremteni amellett, hogy arra buzdít: vegyük kezünkbe a sorsunkat. Ehhez társul majd a 2023-as évet uraló Mars bolygó, ami kérés nélkül is olyan - gyakran sorsszerű - helyzeteket teremt, amik felforgatja az életünket. Ezt legjobban a következő 3 csillagjegy fogja érezni, akik igazán sorsfordító évre számíthatnak:

Rák

A 2023-as év eleje különösen előnyös lesz a vízjeleknek. Például a te kreativitásod Rák a tízszeresére nő, csakúgy, mint a fejlődés iránti vágyad. Ez az energia arra késztet, hogy kilépj a komfortzónádból, és új lehetőségeket fedezz fel. Minden bizonnyal 2023 az érettség és a beteljesülés éve lesz számodra. Jelentős sikereket érhetsz el a karrieredben, illetve művészi területen. Az utóbbi esetén annak is megvan a lehetősége, hogy hírnévre tegyél szert. Viszont az év elején azok a kapcsolatok, amik nem működnek, szakítással végződhetnek, de ebben az esetben hamar rátalál ismét a szerelem a jegy szülöttjeire. Azok, akiknek erős a kapcsolatuk, még az évben összeházasodhatnak.

Mérleg

2023-ban nagyszerű lehetőségek tárulhatnak eléd. Alkalmad adódik megvalósítani egy régi álmodat, és kipipálhatsz valamit a bakancslistádról. De több kisebb célodat is eléred. Ám ami igazán kirívó lesz még: maradandót alkothatsz, és valami különlegeset adhatsz a világnak. Még sosem jutottál hozzá olyan könnyen pénzhez, mint az évben fogsz. Érdemes lehet saját vállalkozást indítanod, mert nem maradna el a siker! A tartós kapcsolatban élők a házasság vagy a családalapítás mellett dönthetnek, míg a szingliknél felmerül a külföldre költözés lehetősége. A szinglik számolhatnak azzal, hogy az évben meglelik a lelki társukat.

Vízöntő

Kapcsold be a biztonsági övedet, mert a 2023-as év érzelmekben gazdag lesz. Az év első felében több megrázkódtatásra is kell számítanod, mert mielőtt feljutnál a csúcsra, meg kell tapasztalnod a mélységeket. Sokakat a spiritualitás segít majd át ezen az időszakon, és ennek hatására megváltozhat a gondolkodásmódjuk. Amint ez az időszak lecseng, az álmaid varázsütésre valóra válnak, és lehetőséged lesz teljesen új életet kezdeni. Ez az év tele van jelentős mérföldkövekkel: összeköltözés a szeretett személlyel, eljegyzés, házasság... Minden lehetséges. Az egyedülállók sem maradnak magányosak, jó esély van arra, hogy összejönnek egy közeli barátjukkal vagy az exükkel, akivel aztán rövid időn belül össze is házasodhatnak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves