Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÍZÖNTŐ HAVA

3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Vízöntő havában

2023. január 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Vízöntő hava
3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Vízöntő havában
© Shutterstock

Új állatövi szezon jön, ami nagy változásokat hoz életed minden területén, beleértve a karrieredet, a szerelmi életedet is. Lássuk azt a 3 csillagjegyet, aki óriási meglepetésekre számíthat a Vízöntő havában!


2023. január 20-tól a Vízöntő szezon veszi át az uralmat az életünkben. Ebben az időszakban fellélegezhetsz. Egy kicsit minden könnyebb, kellemesebb, szórakoztatóbb lesz. Olyan emberek vesznek majd körül, akik segítenek, és néhány új ismeretséget is köthetsz, akik között szintén lehetnek támogatóid. Elönt a vágy, hogy jobb kapcsolatokat alakíts ki, és végre lásd egy-két célodat megvalósulni. 3 csillagjegyre óriási meglepetések várnak a Vízöntő havában, mutatjuk a szerencséseket:

Mérleg

Eseménydús hónap elé nézel, Mérleg! Állandóan kapod majd a meghívásokat összejövetelekre, bulikba, de akár külföldi kiruccanásokra is. Nagykanállal fogod habzsolni az életet, miközben szinte állandóan csak jó dolgok történnek veled. Pozitív változások sorozata megy végbe az életedben, és ráadásul még az életcélodat is megtalálhatod, egy olyan nemes célt, amire azt mondod: ezért érdemes élni.

Nyilas

Akárcsak a Vízöntő, te is szabad, bohém lélek vagy, aki imádja a kalandokat. Nos, kedves Nyilas, azokból nem lesz hiány az előtted álló hónapban. Utazási, költözési lehetőséget kínálhatnak, miközben elképesztően változatos szerelmi életet élhetsz, és akár mindennap más férfival bújhatsz ágyba, ha ahhoz van kedved! Rengeteg szórakozási lehetőség vár rád, ez lehet az éved egyik legélménydúsabb hónapja.

Vízöntő

Nem túl meglepő, hogy szerepelsz a listán, ugye Vízöntő? Végre eljött a te időd! Azzal ünnepeled meg a szezonod, hogy olyan leszel, mint egy tank, és megállíthatatlanul törsz előre az álmaid irányába. Az erőfeszítéseid és a szerencsét ígérő bolygóállásoknak köszönhetően sorra pipálod ki a céljaidat. Azok, akik  szeretnék meglelni életük szerelmét, gond nélkül megtalálják a hónapban. De ami még igazán meglep majd, az a zsák pénz, amivel jóformán megdobnak téged a csillagok.  Kaszálni fogsz a szezonodban!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves