Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint

2023. november 30.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp decemberi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év utolsó hónapjában vagy nagyon kellemes, vagy sokkal inkább kellemetlen meglepetésre számíthatsz. A decemberi karrierhoroszkópból megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján melyikben lesz részed!


Néhány szerencsés állatövi jegytől eltekintve, sokaknak hoz csalódást a hónap. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a decemberi karrierhoroszkópodat:

Kos

Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, mint vártad. Nem kapod meg a várt előléptetést és jutalmat a kemény munkádért. Bármennyire is bosszant a dolog, nem alkalmas ez az időszak egy új állás kereséséhez. Viszont ahhoz tökéletes a hónap, hogy néhány kollégáddal jobb kapcsolatot építs ki.

Bika

Előléptetésre és mindenféle jutalomra számíthatsz a hónapban, kedves Bika. Hamarosan pezsgőt bonthatsz, mert végre kifizetődik a kemény munkád. Viszont kockázatos vállalkozás most munkahelyet váltani, ezt tartsd szem előtt, ha esetleg hirtelen felindulásból megtennéd.

Ikrek

Örülhetsz Ikrek, mert végre beérik a munkád gyümölcse, és eredményekben gazdag december vár rád. Ha régóta dolgoztál egy projekten, most láthatod, amint megvalósul. Ezenkívül tökéletes a hónap ahhoz, ha új munkát keresel, vagy szeretnéd felpörgetni a vállalkozásodat.

Rák

Kevés az esélye annak, hogy megvalósuljanak a hónapban a karrierrel kapcsolatos céljaid. Miután nem kapod meg az előléptetést, a vágyott projektet, csalódott és motiválatlan leszel. Viszont ennek meglehet az előnye, ha nekiállsz új munkát keresni, mert egy remek lehetőségekre bukkanhatsz.

Oroszlán

Nagyon eleged lehet a kollégáidból, akikkel állandósulni látszik a feszült viszony, de valószínűleg magával a munkával és a körülményeiddel sem vagy elégedett. Nem csoda, ha új munka után nézel. Fel is merülhet egy gyors vagy legalábbis ígéretes munkahelyváltás lehetősége, de próbáld meg nem elkapkodni a döntést.

Szűz

Valószínűleg az év végi nagy hajtás miatt, de egyre stresszesebb leszel, és a munkahelyi légkör sem bizonyul kellemesnek. Néha már azt mérlegeled, hogy azonnal felmondasz vagy elküldesz másokat melegebb éghajlatra. A hónap második felében javulni fog a helyzet, de azt ennek ellenére is érezni fogod, hogy szükséged van valamiféle változásra.

Mérleg

A hónap nem alkalmas a munkahelyváltáshoz, de talán nem is fogod szükségét érezni, mivel elismerésben részesíthet a felettesed, ami jelenthet előléptetést, vagy egy olyan megbízást, amit örömmel elvállalsz. Amennyiben vállalkozó vagy, számíthatsz arra, hogy felpörög az üzleted a következő hetekben.

Skorpió

Bár mindent megtettél a siker érdekében, és remek kapcsolatot ápolsz a feletteseiddel, a kollégáiddal, mégsem valósulnak meg a karrierrel kapcsolatos céljaid, ami miatt kissé magad alatt lehetsz. Viszont megéri odatenned magadat a hónapban, mert a legvégén nem marad el a jutalmad.

Nyilas

Most beéred azzal, ami van, ugye Nyilas? Örülsz annak, hogy jól kijössz a főnökkel, a kollégáiddal, és elkerülnek a munkahelyi problémák. Nem is kell más jelenleg a boldogságodhoz. Vállalkozóként viszont néha a hajadat tépheted, annyi a feladat és a munka, de viszont az eredménye is meglesz!

Bak

Érdemes most jó kapcsolatot ápolnod a kollégákkal meg akár a főnököddel, mert ezen múlhat az előléptetés vagy egy megbízás. Megéri keményen dolgoznod a következő hetekben, és nem marad el a jutalmad! Ugyanakkor egyes Bakoknak érdekes ajánlatot tehet egy ismerősük, amit célszerű lenne megfontolniuk.

Vízöntő

Nem ez lesz életed legkellemesebb hónapja a munkahelyeden. Egyik nap remekül kijössz a főnökkel és a kollégákkal, a következőben már háborús helyzet van. Sokszor gondolsz majd arra, hogy felmondasz, de az jelenleg nem lenne bölcs döntés. December végén úgyis felajánlanak neked máshonnan egy kivételes lehetőséget, amit érdemes lenne fontolóra venned.

Halak

Úgy érzed, a kemény munkád hiábavaló volt, mert nem kapod meg azt, amiért annyit dolgoztál. Bár örülsz annak, hogy legalább a munkahelyi hangulat jó lesz, de ennél többre vágysz, és talán ez segít majd meghozni egy fontos döntést a jövőddel kapcsolatban. A vállalkozók nagyon  elégedettek lesznek a hónapban, mert jelentős sikert érhetnek el.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves