Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYILAS HAVA

3 csillagjegy, aki szerencsés lesz a szerelemben a Nyilas havában

2023. november 26.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Nyilas hava
3 csillagjegy, aki szerencsés lesz a szerelemben a Nyilas havában
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek az élete a következő hetekben valóságos tündérmese lehet.


November 22-én kezdődött a Nyilas hava, ami egészen december 21-ig tart. A Nyilas energiája elhozza a kalandokat, a szenvedélyt és a pezsgést. Ebben az időszakban mindenki kicsit lelkesebb, optimistább és bátrabb, így rengeteget változhat a zodiákus tagjainak szerelmi élete. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy kivételesen szerencsés lesz a szerelemben az elkövetkezendő hetekben:

Kos

Ha van valaki az életedben, és azon gondolkodsz, hogy magasabb szintre emeld a vele fennálló kapcsolatot, akkor itt a lehetőség: tegyétek meg, kedves Kos. A párod eleinte tétovának tűnhet, de ez csak azért van, mert nem tudja olyan jól kifejezni magát, mint te, pedig valójában arra vágyik, amit fel fogsz vezetni. Ugyanakkor a Nyilas hava az egyedülállókat is támogatja. Akár van már kiszemeltjük, akár nincs, szinte biztosan meglelik az új kedvesüket az előttük álló egy hónapban.

Ikrek

Hatalmas meglepetéseket tartogat a szerelmi életed, Ikrek. Nyugodtan számíthatsz arra, hogy a partnered meglepő, de szívet melengető gesztusokat tesz az irányodba. Sőt, talán amikor megérkezik a hó, és elcsábít egy kirándulásra, egy festői környezetben a kezedet is megkérheti. A szingliknek sem lesz okuk a panaszra, mert megismerkedhetnek a Nagy Ő-vel, aki pont olyan lehet, mint akiről mindig is álmodtak. Üdv a valóságban!

Nyilas

A szerelmi életed a saját szezonodban boldogabb lesz, mint valaha. A következő hetek zökkenőmentesen és problémamentesen telnek, és azt tapasztalhatod, hogy mindent megad a szerelmed, amire csak vágysz. Ha eddig kérdéses lett volna a jövőtök, most már egész biztosan tudni fogod: az igazi mellett vagy. Az egyedülálló Nyilasok tele lesznek önbizalommal, karizmájuk mágnesként vonzza a férfiakat, így könnyedén elcsábíthatják a kiszemeltjüket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves