Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akiknek iszonyúan nehéz elnyerni a bizalmát

2023. június 25.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy bizalmatlan
3 csillagjegy, akiknek iszonyúan nehéz elnyerni a bizalmát
© Shutterstock

Ha valaki meg akarja nyerni ezt a három csillagjegyet, és szeretne közelebb kerülni hozzá, akkor nagyon türelmesnek, és kitartónak kell lennie, mert emberpróbálóan nehéz megszerezni a bizalmukat.


Teljesen természetes egy kis bizalmatlanság a kapcsolat elején. Ám vannak, akik a megismerkedést követően sem nyílnak meg, vagy mernek valamit rábízni a másikra. Talán mert már korábban csalódás érte őket, vagy egyszerűen ilyen beállítottságúak: extra óvatosak. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz elnyerni ennek a 3 csillagjegynek a bizalmát:

Vízöntő

A Vízöntő alapból egy gyanakvó természet, és hajlamos mindaddig negatívan gondolni valakire, rosszat feltételezni róla, amíg be nem bizonyosodik annak az ellenkezője. Nagyon távolságtartó, már-már rideg tud lenni, amíg az illető át nem megy a „próbán”. De nemcsak magánéleti titkokat nem hajlandó megosztani: feladatot sem hajlandó rábízni a rokonra, kollégára mindaddig, amíg az nem bizonyította rátermettségét.

Skorpió

A Skorpió szintén szereti próbára tenni az embereket, különösen a barátokat, és a leendő társát. Nagyon mélyérzésű, érzékeny lélek, aki nagy eséllyel már megégette magát, ezért hatalmas várfalak veszik körbe a szívét, amit nem könnyű áttörni. Ráadásul az sem segít, hogy hajlamos a paranoiára, és a legcsekélyebb jel is elég lehet ahhoz, hogy azonnal elhatárolódjon, és bizalmatlanná váljon.

Bak

A Bak a lelke mélyén éppolyan érzékeny lélek, mint a Skorpió, és rettentően fél a sebezhetőségtől, attól, hogy összetörik, és elhagyják. Óriási elvárásokat támaszt a környezetével, különösen a partnerével szemben, és ebből az egyik kétségkívül az: át kell mennie a tesztjein, és akkor majd megbízik benne. Ez sok esetben rengeteg idő, és miután az ember elnyerte a bizalmát, azután is gyakran kételkedik az illetőben. De egy valamit nem árt még vele kapcsolatban megjegyezni: aki egyszer eljátssza a bizalmát, az többé vissza nem szerzi.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves