Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki hajlamos a hazugságra

2023. augusztus 28.

2 perc olvasás

ELLE

hazugság horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki hajlamos a hazugságra
© Shutterstock

Ennél a 3 csillagjegynél gyakrabban előfordulhat, hogy nem mindig mondanak igazat. 


Lássuk be, hogy időnként mindenki hazudik. Mos azonban megmutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akik hajlamosabbak a füllentésre, és rendkívül jók abban, hogy átverjenek másokat. Ennek a képességüknek köszönhetően nagyon lehetetlen helyzetekből is kivágják magukat. 

Ikrek

Az állatöv ikrei köztudottan rendkívül érdekes hazugságokkal tudnak előállni. Kettős személyiségüknek köszönhetően egy szempillantás alatt zökkenőmentesen válthatnak egyik karakterről a másikra. Az Ikrek mesteri manipulátorok, és belegabalyodhatnak a megtévesztés hálójába. Még az a hihetetlen képességük is megvan, hogy bármit hihetővé tegyenek, pusztán a személyiségük megváltozásával. A szomorú rész az, hogy néha ezek a kis (vagy nagy) hazugságok kikerülhetnek egy Ikrek kezéből, és minden szétesik, mint egy nagy pakli kártya. 

Mérleg

Egy Mérleg bizony bárkit el tud varázsolni. Hihetetlenül manipulatívak tudnak lenni, és légből kapott történetet tudnak kitalálni. Varázsuk egy része abban rejlik, hogy találékonyak és kreatívak, amikor munkájuk elvégzéséről van szó. Tehát akár meg akarnak szerezni valamit, amit elhatároztak, vagy nem akarják elárulni személyes életük részleteit, a Mérlegek nem éppen a legőszintébb emberek.

Halak

A Halak elég trükkösek tudnak lenni, ha a megtévesztésről van szó. Habár a felszínen ártatlannak tűnnek, valójában teljesen más az igazi kép. Ennek az az oka, hogy az érzelmeik diktálják a beszélgetések nagy részét, és gyakran bizony hazudnak, hogy áldozatnak tűnjenek az egész forgatókönyvben. A Halak pontosan tudják, mit kell hazudniuk, és hogyan mondják el, hogy szinte minden helyzetből kihozzák azt, amit akarnak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves