Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén

2023. január 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén

A különleges bolygóállások három csillagjegynek pozitív fordulatokat, és váratlan örömöket, hatalmas meglepetéseket jósolnak! Nézd meg, hogy te is köztük vagy-e!


Január 12-én a Mars megindult előre az Ikrekben, 13-án a Juno aszteroida belépett a Kosba, emlékeztetve minket arra: a legjobb dolgoknak gyakran időbe telik, mire összeérnek. Juno az istennő, aki irányítja a házasságokat, a szerződéseket és a fontos megállapodásokat. A Kosba költözése szenvedélyt és elhivatottságot hoz a dolgok megvalósítása iránt. Mindeközben a Hold belép a Mérlegbe, a partnerkapcsolatok szektorába (romantikus és üzleti egyaránt). A napokban új kapcsolatok jöhetnek létre, megerősödhetnek a kötődések, és ezekkel együtt új projektek vehetik kezdetét. Ráadásul 3 csillagjegyre óriási meglepetés vár a hétvégén:

Kos

A Jupiter a múlt hónapban visszatért a jegyedbe, és májusig ott is marad, vagyis az elkövetkezendő időkben különösen  szerencsés leszel. A különleges bolygóállásoknak köszönhetően, némi feszültség után, de megerősödhet a párkapcsolatod, és a házasság mellett dönthettek a szerelmeddel. A Hold a Mérlegben segít megerősíteni a kapcsolataidat, aminek köszönhetően új ajtók nyílnak meg előtted, és a barátaid vagy éppen a főnököd hozzásegíthet ahhoz, amire vágysz.

Mérleg

Hihetetlen növekedési időszakba lépsz a szerelmi életedben, Mérleg, és csak jó dolgok történnek veled. Megbizonyosodsz afelől, hogy a megfelelő ember mellett vagy. Párban élőként felfrissül a kapcsolatotok, és egy következő szintre lép. Egyedülállóként megismered azt, akinek érdemes kinyitnod a szívedet. Miután a Hold belép a csillagjegyedbe, energialöketet kapsz, ami arra késztet, hogy arra összpontosíts arra, amiket meg kell tenned. Bármi is legyen az:  sikeres és eredményes leszel.

Nyilas

Jelentős fejlődést tapasztalhatsz, Nyilas! Figyelmet kapnak életed azon területei, amik igazán boldoggá tesznek. Ennek fényében váratlanul terítékre kerülhet a házasság, vagy éppen a  gyerekvállalás kérdése. Minden növekedésnek indul az életedben, ezért kulcsfontosságú, hogy jobban odafigyelj arra, amit akarsz, nem pedig arra, amit nem. Mindennek a tetejében, most egy jó barát az életedben képes egy negatív helyzetet pozitívvá változtatni. Az illető most szinte csodát tehet veled a hétvégén!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves