Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 13-15.: A Bika párját manipulálja valaki, a Vízöntőnek két férfi közül kell választania

2023. január 13.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. január 13-15.: A Bika párját manipulálja valaki, a Vízöntőnek két férfi közül kell választania
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Veszekedések és kudarcok vannak kilátásban, ezért óvatosnak kell lenniük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Mostanában hajlamos vagy a legkisebb provokációra is kiugrani a bőrödből, és elhamarkodottan, impulzívan reagálsz. Ne engedj a kísértésnek, különben mindenkivel összeveszel, és akkor egész hétvégén fagyos lesz a hangulat. Ha úgy érzed, menten felrobbansz: vonulj el egy kis időre!

Bika

Ne ígérj semmit, amit nem tudsz betartani, kedves Bika. A barátod vagy egy rokonod nagyon rossz néven veheti, ha cserbenhagyod. Viszont jó, ha tudod, valaki valószínűleg  manipulálja a kedvesedet, és így próbál belefolyni a kapcsolatokba. Légy résen, de próbáld meg elkerülni a veszekedést!

Ikrek

Ambiciózus terveid vannak a hétvégére, és még akár meg is valósulhatnának, ha nem csaponganál folyamatosan. Figyelmetlen vagy, zavart, nehezedre esik bármire is igazán fókuszálni. A szeretteidhez pedig különösen nagy türelemre lesz szükséged, akik akaratukon kívül is bosszanthatnak téged.

Rák

Légy óvatos Rák, mert hajlamos lehetsz belefutni az első férfi karjaiba, aki szerelmet vall neked. Vigyázz, mert könnyen összetörhetik a szívedet a napokban. A párban élők viszont úgy érzik, meglelték az igazit, és készen állnak a  házasságra vagy éppen a lakásvásárlásra, a lényeg: jöhet az új kaland!

Oroszlán

Feszegeted a határaidat, de nemcsak fizikálisan, hanem olyan téren is, meddig mehetsz el másoknál. Ez komoly vitákat idézhet elő, ezért nem ártana visszafogni magad. Azt valószínűleg így sem úszod, hogy összevessz egy rokonoddal, aki durván kritizálhat téged. Még ha van is igazság a szavaiban, akkor is harcba szállsz vele.

Szűz

Folyamatosan kisebb akadályok bukkanak fel, de szerencsére te folyamatosan átugrod őket. Rengeteget tanulsz így a következő napokban, bár pihenni viszont kevesebbet fogsz. Ellenben a magánéleti döntéseket körültekintőbben hozd meg, nehogy később megbánd őket!

Mérleg

Párkapcsolatban néha bizony engedni kell, és most akkor lennél a legbölcsebb Mérleg, ha mindent a párodra hagynál, aki eléggé feszült, és egyáltalán nem nehéz vele összeveszni. Meglehet, kicsit magányosabban alakul a hétvégéd, mint remélted, de így legalább jut elég időd önmagadra!

Skorpió

Kerülj minden fontos cselekedetet a napokban! A legjobb, ha mostanában nem teszel semmit. De szerencsére a szerelmi életed jól alakul, bőven lesznek  romantikus élmények a szerelmeddel. Az egyedülállók megismerkednek valakivel, aki teljesen felborítja az életüket és elrabolja a szívüket.

Nyilas

Folyamatosan gyötör egy döntés, amit meg kell hoznod, Nyilas. Nem érdemes tovább halogatnod, mert akkor kellemetlen következményekkel találhatod szembe magad, Ráadásul párban élőként feszültségekre kell számítanod a szerelmeddel, aki rossz passzban van. Igyekezz türelmes és megértő lenni!

Bak

Mélyreható beszélgetéseket folytathatsz a szerelmeddel, és ez megerősíti a kapcsolatotokat. Végre megnyugodhatsz, mert tudod: a megfelelő ember van melletted. Viszont ne akarj a hétvégén nagy tetteket véghezvinni, mert csak kudarcot vallanál velük. A legjobb, ha most tényleg nem csinálsz semmit!

Vízöntő

Ha párkapcsolatban élsz, a hétvégén minden jól alakul, és akár egy új projektekbe is belefoghatsz a kedveseddel. Egyedülállóként viszont nehéz helyzetbe kerülsz, mert két potenciális partner közül kell választanod. Nem ez lesz életed legkönnyebb döntése, de sajnos elkerülhetetlen.

Halak

Komoly családi válságok elé nézel, kedves Halak. De legalább megvan bennetek a hajlandóság, hogy javítsatok a helyzeteteken. Ha minden jól megy, azokkal is kibékülhetsz, akikkel korábban vesztél össze. Amennyiben pedig költözéssel kapcsolatos terveid vannak, készülj: felgyorsulnak a dolgok körülötted!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves