Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki mindig megszegi az ígéretét

2022. november 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy ígéret
3 csillagjegy, aki mindig megszegi az ígéretét
© Fotó: Shutterstock/G-Stock Studio

Ígéretet tenni könnyű, betartani nehéz. Főleg akkor, ha eleve nem is akarja állni a szavát az ember. Márpedig ennek a három csillagjegynek a szülöttei rendszerint megszegik az ígéretüket.


Amíg egy Oroszlán vagy Bak vért izzadva is, de betartja az ígéretét, addig vannak csillagjegyek, akik ezt a témát sokkal lazábban kezelik, nem csinálva belőle elvi vagy lelkiismereti kérdést. Nem azért, mert nem érdekli őket az, akinek ígéretet tettek, hanem mert a természetükből fakadóan képtelenek állni a szavukat. Megmutatjuk azt a 3 csillagjegyet, amelynek szülötteivel érdemes vigyázni, mert általában üres ígéreteket tesznek.

Ikrek

Amikor az Ikrek megígér valamit, szándékában áll betartani. De túl sok ígéretet tesz. Mindig, mindenben túlvállja magát. Ez pedig annyit jelent: egyszerűen nem bírja betartani. Sokszor eleve el is felejti, hogy bárkinek bármit ígért. Utólag mindig elnézést kér, de sosem bánja igazán a dolgot, mert úgy van vele, hogy majd úgyis jóvá teszi. Ha pedig valaki felrója neki, akkor azzal érvel: túl sok dolga van, szörnyen leterhelt, lehetne vele megértőbb az ember.

Vízöntő

A Vízöntő imád ígérgetni. Megbízhatónak akar mutatkozni, vagy csak szeretne valamit elérni, és  manipulációs eszközként használja az ígéretet. De semmi garancia nincs arra, hogy be is tartja a szavát. Ez nála kedvfüggő. Sőt, ha nem szolgálja az érdekét, simán megszegi a szavát. Ha pedig nyomást érez magán, vagy valaki egyenesen szóvá teszi: makacsságból már csak azért sem fogja megtenni.

Mérleg

A Mérlegnek szüksége van mások szeretetére, és mindenkit boldoggá akar tenni. Szeretné, ha az emberek megbíznának benne, ezért olyan ígéreteket tesz, amiket valószínűleg nem fog betartani. Sokszor pedig csak félelemből fogad meg valamit, így kerülve el egy konfliktust, vagy nehogy megbántson valakit. Néha olyan hajmeresztő ígéreteket tesz, hogy ha csak egy percig is belegondolna, rájönne: nem tudja betartani őket.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves