Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint

2023. január 04.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek január zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év első hónapjában meglepően szerencsésnek bizonyulnak a csillagjegyek. Kíváncsi vagy, hogy vajon mire számíthatsz a januári karrierhoroszkóp szerint?


A Nap és az Neptun szextil felszínre hozza a rejtett képességeidet, amik elősegítik a karrierbeli előrelépésedet. A Nap és az Uránusz trigon pedig kivételes lehetőségeket teremt, akárcsak a Vénuszba belépő Vízöntő. Egy ígéretes, virágzó január elé néznek a zodiákus tagjai, amikor könnyedén elérheted a vágyaidat. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és megtudod, mit tartogat számodra a januári karrierhoroszkóp:

Kos

Akár már a hónapban főnöki, de minimum vezetői pozícióba kerülhetsz.  Jelentős eredményeket érhetsz el, ha csapatban dolgozol, vagy legalábbis te irányítasz másokat. Ne légy bátortalan, ha ilyen lehetőséget ajánlanak neked! Más Kosok pedig lehetőséget kapnak arra, hogy történelmet írjanak, és olyat érjenek el, amire ritkán van precedens.

Bika

Szeretnél munkahelyet váltani vagy külföldre menni? Akkor tedd azt! Tökéletes ez a hónap ahhoz, hogy lerakd életed alapjait, és megvalósítsd az álmaidat. Meglehet, mindehhez segítséget vagy szívességet kell kérned, de megéri! Mások pedig a munkahelyükön belül érnek fel a csúcsra egy kis támogatással.

Ikrek

Ha eredményt szeretnél elérni vagy megvalósítani a vágyaidat, most csak úgy érheted el, ha segítséget kérsz. Ezenkívül az is fontos lenne, hogy képezd magad, továbbtanulj, mert hosszú távon ez lehet a sikered kulcsa. Légy nyitott és rugalmas a hónapban, semmiképpen se ülj a babérjaidon!

Rák

Tedd fel magadnak a kérdést: megkapod a vágyott szóbeli és anyagi megbecsülést a munkahelyeden? Ha nem, akkor itt az ideje a váltásnak! Érdemes körbeérdeklődni a környezetedben, mert az egyik ismerősödön keresztül egy ígéretes ajánlattal találhatnak meg. Több mentőövet is dob neked a  sors a hónapban, amennyiben készen állsz változtatni.

Oroszlán

Lehet, a hónap legelső hetei nem tűnnek ígéretesnek, na, de utána! Ez a felemelkedésed éve, és elég korán kezdetét veszi azzal, hogy előléptetnek vagy megismersz olyanokat, akik segíthetnek feljebb lépni a ranglétrán, esetleg hozzásegíthetnek álmaid megvalósításához. Minden eszközt megad neked a sors az előrelépéshez.

Szűz

Ha elégedetlen vagy azzal, ahogy jelenleg a dolgok állnak, változtass rajtuk! Amennyiben hajlandó vagy elengedni a negatív hiedelmeidet, az örökös kételkedést önmagadban, a képességeidben, rövid időn belül pozitív változásokat érhetsz el. Szánj több időt egy olyan karrier építésére, amivel elégedett lennél, és ne mások útját egyengesd!

Mérleg

A január virágzónak bizonyul a karrieredben. Nagy változás előtt állsz, és olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amikről korábban talán még csak álmodni sem mertél. Megéri beiratkoznod egy tanfolyamra vagy továbbtanulnod, mert hosszú távon kifizetődőnek fogod találni. De az is lehet: a hobbid válik főállássá.

Skorpió

Új lehetőség tárul eléd, de valamiért nem örülsz most ennek. Talán azért, mert nem sikerült eléggé kipihenned magad. Mielőtt elutasítanád vagy szenvedésként könyvelnéd el, várj egy kicsit, mert hamarosan megváltozhat a véleményed és örülni fogsz a kinevezésnek, vagy a felajánlott állásnak.

Nyilas

Januárban munkahelyi drámákba keveredsz, kedves Nyilas. Úgy tűnik, körülötted mindenki feszült és keresik a veszekedés lehetőségét. Viszont van azért számodra egy jó hír is: minél kevésbé koncentrálsz a munkára, annál jobban fog sikerülni ez a hónap. Ezt a pozitív  karmádnak köszönheted, így anélkül is sikerben lesz részed, hogy bármit is tennél érte.

Bak

Minden korábbi erőfeszítésed kifizetődik. Nagyon boldog leszel, mert elérsz oda, ahová mindig is, de legalábbis régóta szerettél volna. Nem is olyan meglepő, hogy ezzel kiváltod a környezeted csodálatát és elismerésért. Szóval itt az ideje egy kicsit hátradőlni, és élvezni a sikeredet.

Vízöntő

Vízöntő, szedd össze a bátorságodat, és kérd azt, amire vágysz, mert megkapod! Kérj előléptetést, fizetésemelést, vagy fordulj ahhoz a személyhez, akiről tudod, hogy elősegítheti vágyaid megvalósulását. De arra is lehetőség kínálkozik, hogy szakmát válts, vagy saját vállalkozásba kezdj.

Halak

Légy óvatos, Halak, mert éppen a kiégés felé tartasz. Úgy érzed, megfulladsz a rengeteg munkától. Amikor nem dolgozol, akkor is a munkán agyalsz, vagy plusz feladatokkal lepnek meg a feletteseid. Éppen ezért érdemes lenne kicsit hátralépned, és átgondolnod, mit szeretnél hosszú távon. Ez a hónap arról szól, hogy végre kiállj magadért!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves