Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint

2023. január 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek január zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év első hónapja lehetőséget kínál megszabadulni az anyagi problémáktól! Mutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mire számíthatsz a januári pénzhoroszkóp szerint!


Új hónap és ezzel együtt új év vette kezdetét! Január 3-án a Vénusz belép a Vízöntőbe, ami ígéretes lehetőségeket kínál az anyagi helyzeted javítására. A hónap első felében a Mars és Merkúr retrográd mozgása ugyan még megnehezítheti a dolgodat, de ez az időszak lehetőséget kínál a pénzügyi problémák, az adósságok felszámolására. Ezek után biztosan kíváncsi vagy, mit jósol neked a januári pénzhoroszkóp, nem igaz? Görgess a csillagjegyedhez!

Kos

Eléggé vegyesen alakulnak a pénzügyeid a hónapban, kedves Kos. Egyrészről visszakaphatod a korábban kölcsönadott pénzt vagy más úton, de nem várt pénzösszeg üti a markodat. A rossz hír viszont az, hogy szinte azonnal történik valami váratlan, amire költened kell. Nézd a dolog jó oldalát: legalább volt miből fedezni!

Bika

Légy óvatos Bika, és ne keveredj bele olyan ördögi körbe, minthogy hitellel próbálsz egy másik hitelt törleszteni. Szerencsére a munkahelyeden  fizetésemelésre számíthatsz, így rövidesen megoldódhatnak az anyagi gondjaid, csak ne hozz addig meggondolatlan döntést!

Ikrek

A hónapban végre megnyílik előtted a pénzcsap! Váratlanul mindenféle bónusz, juttatás, támogatás hullhat az öledbe, aminek köszönhetően feljavíthatod az életszínvonaladat, kezdve a ruhatáraddal. Persze belefér néhány kényelmi cikk az életedbe, de azért gondolj a jövőre is!

Rák

Januárban megoldódhatnak az anyagi problémáid, és még arra is lehetőséged adódik, hogy te legyél nagylelkű azokkal, akik bajban vannak. Azért légy óvatos, mert még téged sem vet fel a pénz! A hónap vége felé új forrásokra lelhetsz, amik segítségével szép lassan feltöltheted a bankszámládat.

Oroszlán

Azt veszed észre: késik a fizetés, a támogatás, a megígért kölcsön, amit még te adtál másnak, és a fizetésemelést sem kapkodják el. Légy türelmes Oroszlán, mert meg fogod mindezt kapni, ezért kerüld annak a lehetőségét, hogy a tartalékaidhoz nyúlj! Örömteli megkönnyebbülés lesz, mikor hirtelen áradni kezd feléd a bőség.

Szűz

Tökéletes ez a hónap ahhoz, hogy segítséget kérj az anyagi problémáid megoldásához. Bárkitől is kérj kölcsönt, támogatást, akár fizetésemelést vagy hitelt: meg fogod kapni. A környezeted sokkal nagylelkűbb lesz veled, mint azt gondolnád, és komoly  meglepetések érhetnek a következő hetekben.

Mérleg

Olyan híreket kaphatsz, amik azt sejtetik: hamarosan megoldódnak az anyagi gondjaid. Nemcsak azért, mert plusz pénzhez jutsz, hanem mert csökkenthetik vagy elengedhetik a tartozásodat. Ha vállalkozó vagy, esetleg üzlettel foglalkozol, számíts arra, hogy rettentően sikeres leszel és dőlni fog hozzád a pénz.

Skorpió

Olyan támogatásban részesülsz a hónapban, amit most talán el sem tudsz képzelni. Több forrásból is váratlanul pénzt kaphatsz, vagy lehetőséget arra, hogy rövid időn belül hozzájuss. Ha pedig fizetésemelésre vágysz, akkor egyszerűen csak kérned kell! A következő hetekben igazán rád mosolyog a szerencse!

Nyilas

Remek híreket kapsz az anyagiakkal kapcsolatban! Megkapod a kedvező törlesztési feltételeket, a hitelt, amit megigényeltél vagy egész egyszerűen a fizetésemelést. A csillagok segítenek a következő hetekben egyenesbe jönni, és még arra is jut egy kevés, hogy segíts egy közeli szerettednek.

Bak

Minden jel arra utal, hogy a hónapban fizetésemelést kapsz, és minden korábbi erőfeszítésed kifizetődik. Végre sikerül megalapoznod a vágyott anyagi biztonságot, és nyugodt szívvel tekintesz a jövő felé. Sőt, egyesek előtt a január vége felé még egy pénzszerzési lehetőség is megnyílhat.

Vízöntő

Kedvező híreket kapsz az anyagi helyzeteddel kapcsolatban, és szupergyorsan megtollasodhatsz! Ez köszönhető egy előnyös befektetésnek, ingatlaneladásnak, öröklésnek, akár fizetésemelésnek, ami lehetővé tesz azt is, hogy megvegyél magadnak – vagy egy szerettednek - azt, amire régóta vágysz.

Halak

Mivel a bőséget hozó Jupiter májusig a pénzszektorban van, szerencsésnek érezheted magad. Több erőforrás áll a rendelkezésedre, aminek köszönhetően nemcsak anyagi biztonságot teremthetsz, hanem annyi pénzt halmozhatsz fel, amennyid talán még sosem volt. Néhány okos befektetésnek hála beköszönthet életedbe a bőség időszaka.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves