Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LELKI TÁRS

10 jel, hogy már megtaláltad a lelki társadat

2022. október 13.

3 perc olvasás

ELLE

spirituális szerelem ezotéria sors lelki társ
10 jel, hogy már megtaláltad a lelki társadat
© Shutterstock

Olyan érzésed van, mintha mindig is ismerted volna és gyakran szavak nélkül is megérted. Igen, ezek is azt jelezhetik, hogy megtaláltad a lelki társadat!


Úgy tartják, hogy mielőtt leszületünk, odafent már előre megbeszéljük egy másik lélekkel, milyen minőségben találkozunk itt a Földön és fejlődünk tovább együtt. Majd eljön a napja annak a sorsszerű találkozásnak, mikor felismerjük valakiben a lelki társunkat. Rengetegen keresik ezt a különleges személyt, aki mellett egy életen át tartó boldogság vár rájuk.

Ez a 10 jel a segítségedre lesz abban, hogy felismerd, ha te már megtaláltad a lelki társadat:

1. Érzed, hogy ő az

Amikor találkozol vele, hirtelen másképp érzed magad. Talán elfog az izgalom és a döbbenet érzése. Egy kicsit forog veled a világ, mert érzed, ő más, mint a többi. A lelkedben érzed: összefűz titeket a kémia, a szerelem, egy ősi kötelék.

2. Működik köztetek a szavak nélküli kommunikáció

Anélkül is megértitek egymást, hogy beszélnétek. Nem feltétlenül azért, mert annyira össze vagytok nőve, és olvastok egymás gondolataiban, hanem mert tökéletesen kiismertétek egymás érintését, pillantását, gesztusait.

3. Sokat nevetsz mellette

A lélektárs a legjobb barát. Olyasvalaki, aki mellett könnyűnek, szeretettnek, boldognak érzed magad, még a legnehezebb pillanatokban is.

4. Tervezitek a közös jövőt

Ha hosszú távon terveztek egymással és közös jövőről beszéltek, nem lehet kérdés, hogy összetartoztok, hiszen nem úgy tekintetek egymásra, mint egy állomásra.

5. Olyan, mintha mindig is ismerted volna

Úgy érzed, mintha már ezer éve ismernéd a párodat, pedig talán csak néhány hét, esetleg hónap telt el a megismerkedésetek óta. De annyira ismerősnek tűnik, mintha gyerekkorotok óta együtt lennétek.

6. Önmagadat adhatod mellette

Az igazi lelki társ mellett nem kell minden szavadra, tettedre figyelned. Nem kell attól tartanod, hogy nem fog szeretni, ha kimondasz bizonyos dolgokat vagy megsértődik, megbántod. Mindig önmagadat adhatod a jelenlétében, mert úgy fogad el téged, ahogy vagy. Maximálisan őszinte a kommunikáció köztetek.

7. Igazán törődik veled

Ha nem vagytok együtt, akkor is ír és keres téged, nem tűnik el, mint szürke szamár a ködben. Mindig keresi a lehetőséget, hogy kapcsoltba lépjen veled, és mikor megtörtént, figyelmesen meghallgat, ha pedig kell, segít a maga módján.

8. Semmi sem fenyegeti a kapcsolatotokat

Mellette nem vagy féltékeny. Nem aggódsz amiatt, hogy elhagy vagy megcsal téged. De nem is  korlátoz téged vagy fojtogat a szeretetével. Habár együtt vagytok, mégis jut időtök a külön életre, a hobbitokra, a barátokra, és nem aggódtok a kapcsolatotok miatt.

9. Nem akarod megváltoztatni

Talán az előző kapcsolataidban azt érezted: meg kell változtatnod a partneredet. Segítened kell neki, hogy más ember legyen (főleg olyan, mint akire vágysz). Folyamatosan tanítgattad és dolgoztál a kapcsolaton. A lelki társad mellett ez nem lesz. Nem akarod kényszeresen megváltoztatni, és nem érzed azt: egyedül te dolgozol a kapcsolaton.

10. Érzed a különbséget magadon

Nyilvánvaló a különbség aközött, ki voltál a megismerkedésetek előtt, és milyen lettél azután, hogy összejöttetek. Ez mindig látványos különbség, mert a lélektársunk segít jobb emberré válni, és a segítségével könnyebben begyógyítjuk a lelki sebeinket.

ViaFigyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves