Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

A csillagjegyed elárulja, hogy milyen anya leszel

2022. október 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia anya csillagjegyek horoszkóp szülő zodiákus
A csillagjegyed elárulja, hogy milyen anya leszel
© Shutterstock

Gondoskodó, aggódó, szigorú, mindent megengedő? Itt a lehetőség, hogy megtudd, a csillagjegyed alapján milyen anya válik belőled!


Már anya vagy, esetleg azt tervezed, hogy hamarosan az leszel? Általában minden nőnél eljön a pillanat, amikor eltöpreng azon: milyen anya lenne belőle. Helikopterszülő, ősanya, paramami, uralkodónős? Kíváncsi vagy arra, hogy a csillagjegyed alapján nagy eséllyel milyen típusú anya leszel? Akkor keresd meg a csillagjegyedet:

Kos: A felelősségteljes

Azt tanítod a gyerekeidnek: A  boldogságod az életben a saját kezedben van! Ezt a világnézetet is mutatod nekik a viselkedéssel, hiszen nagyon felelősségteljesen és céltudatosan cselekszel. Ha a kicsik szomorúak, remek hallgatóságnak bizonyulsz, és mindig talpra segíted őket, hogy megtanítsd nekik, miként legyenek erősek, önállóak.

Bika: A kényeztető

Játékok, ruhák, finomságok. Bikaként mindennek megadod a módját. Ahogyan te szereted kényeztetni magad valamivel, úgy a gyerkőceid sem szenvedhetnek hiányt semmiből. De persze amellett, hogy mindent megadsz nekik, azt is megtanítod nekik, mik az igazán fontos dolgok az életben.

Ikrek: A kommunikatív

Nyitott vagy és érdeklődő, és szeretsz beszélgetni az emberekkel. Ha a gyerekeid félénkek, megtanítod nekik, hogyan legyenek barátságosak, közvetlenek. Rengeteget tanulhatnak a segítségeddel a társas kapcsolatokról amellett, hogy neked is kivételesen jó,  őszinte és nyitott kapcsolatod van velük.

Rák: A tyúkanyó

Nagyon odaadó és ragaszkodó vagy, ezt a gyermekeid is érzik. Jobban szeretnéd, ha a nap 24 órájában a közeledben lennének, hogy megvédhesd és szeretgethesd őket. A legtöbbször a kicsik értékelik ezt, és szívesen töltik veled az idejüket, még felnőttként is. Élvezik a melegséget és biztonságot, amit árasztasz magadból.

Oroszlán: A magabiztos

Magabiztos Oroszlánként megtanítod gyermekeidet arra, miként érvényesüljenek.  „Harcolj a jogaidért, az igazságodért, önmagadért!" - ez a mottó, amit ajánlasz nekik. Őket is bevonod kiskoruktól kezdve a háztartásba, mert fontos számodra, hogy önállóak és talpraesettek legyenek.

Szűz: A perfekcionista

Nagyon rendes és fegyelmezett anya vagy. Neked és a gyerekeidnek fix rutinja van, mert mélyen hiszed: a rend a lelke mindennek. Emellett hagyományelvűen neveled őket, hogy legyenek becsületesek, tisztességesek, jóravaló kisemberek. A kicsik sokat tanulnak tőled emberségből!

Mérleg: A játékos

Minden bolondságban benne vagy, mert Mérlegként úgy hiszed: játszva lehet tanulni. Próbálod őket minél szabadabban nevelni, hogy ne érezzék magukat korlátozva, merjék önmagukat és a világot felfedezni. Élvezik a színes programokat, amire viszed őket, és imádnak veled bohóckodni és kalandozni!

Skorpió: A szervezett

Reggeli, óvoda/iskola, különóra, leckeírás, játék, közben te dolgozol vagy háztartást vezetsz. Nálad mindennek megvan a maga ideje és helye. Mindig tudod, ki hol van, mit csinál, és soha nem késtek el sehonnan. A gyerekeid tudják: rád mindig számíthatnak, és bármivel fordulhatnak hozzád, mert te tudod a megoldást.

Nyilas: Az optimista

Nyilas csillagjegyként nálad pohár mindig félig tele van. Ezért csak a legjobbat látod a gyerekedben. Úgy élsz, hogy bármit megtehetsz, amit csak akarsz, és pontosan ezt adod át utódodnak. „Higgy magadban, gyermekem!” Ez egy olyan mondat, ami otthon rendszeresen előkerül, mert szeretnéd, ha a csemetéd bátor, önálló és magabiztos lenne.

Bak: A következetes

Anyaként türelmes és következetes vagy. Az az egyik erősséged: remekül el tudod magyarázni gyermekednek, hogy miért szabad vagy nem szabad bizonyos dolgokat megtennie. Nagyon gyakorlatiasan neveled, megtanítva arra: mindennek következménye vagy, így megtanítod helyesen gondolkodni.

Vízöntő: A kreatív

Nagyon inspiráló vagy a csemetéid számára, különösen, ha kreativitásáról van szó. Játszol, kézműveskedsz, énekelsz és zenélsz a kicsikkel, és mindig ott vagy, hogy motiváld őket a saját művük létrehozására. Te mindig sajátos módszerekkel nevelsz, és a gyerekek boldogok, mert melletted az élet csupa játék és kaland.

Halak: A támogató

Számodra egy dolog különösen fontos: a fizikai kontaktus. Sokat ölelgeted a gyerekeket, hogy érezzék a törődést, a szeretetedet. Minden gondjukat figyelmesen végighallgatod, segítesz nekik, mindenben támogatod őket. Neked bármit el mernek mondani, mert tudják: megérted és motiválod, mikor szükség van rá.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves