Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki hajlamos túlstresszelni a dolgokat

2022. augusztus 15.

2 perc olvasás

ELLE

stressz csillagjegy horoszkóp feszültség túlstresszelt stressz csillagjegy
3 csillagjegy, aki hajlamos túlstresszelni a dolgokat
© Shutterstock

Véget nem érő teendőlisták, örökös rohanás és múlni nem akaró feszültség a mindennapokban? Ennek a 3 csillagjegynek nagyon is ismerősek ezek a helyzetek.


Mintha csak örök barátságot kötöttek volna a stresszel: az alábbi három csillagjegy szülöttei számára nem telik el úgy egyetlen perc sem, hogy ne lenne valami, ami miatt izgulhatnak vagy aggodalmaskodhatnak.

Folyamatosan túlvállalják magukat, ami hihetetlen nagy stresszt ró rájuk. És sajnos hiába feszítik túl a húrt, a pihenést még csak hírből sem ismerik – pedig nagy szükségük lenne rá!

Oroszlán

A stresszelés igazi öngerjesztő folyamat az Oroszlánok életében: a figyelem, az elismerés és a bókok rabjai, ezért semmilyen feladat elől nem hátrálnak meg. Kellően ambiciózusak ahhoz, hogy a kitűzött céljaikat elérjék még akkor is, ha az szinte minden energiájukat felemészti. Ebben nagy szerepet játszik a maximalizmusuk is, aminek „hála” semmilyen körülmények között nem hajlandók beismerni a gyengeségüket. A gond csak az, hogy ez egy ördögi kör, amiből nagyon nehéz kitörni, hiszen mindig újabb és újabb kihívásokkal szembesülnek az életben.

Szűz

Egy vérbeli Szűz szótárában nem szerepel a „nem” szó. Ismerős? Ez a csillagjegy túlságosan is mások kívánságait és igényeit helyezi a középpontba, és azért hajt teljes erőbedobással, hogy másokkal jót tegyen. Közben azonban egy dologra nem jut elég figyelme: saját magára. Így aztán sokszor találja magát olyan helyzetben, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, csak ide-oda kap, lohol egész nap, természetesen a pihenőidő kárára.

Bak

Amint valaki át akarja ruházni a felelősséget, a Bak máris ott terem, a barátai és a családtagjai ugyanis mindig elsőbbséget élveznek nála. Ha a gyermekeiről van szó, nem ismer lehetetlent, a falakon is képes áttörni, hogy jól érezzék magukat az utódai. De a szülői szerep nélkül is hajlamosak túl sok feladatot magukra vállalni a csillagjegy szülöttei, és igen szűkmarkúan bánnak a feltöltődéssel és a szünetekkel, bármilyen nagy szükségük is lenne rá.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves