Quantcast

GAZDAGSÁG

3 növény, amely pénzt hozhat az életedbe a feng shui szerint

3 növény, amely pénzt hozhat az életedbe a feng shui szerint
© Morsa Images/Getty Images

A feng shui szerint nemcsak a munkánkon, de a környezetünkön is múlik, milyen a pénzügyi helyzetünk. Megmutatjuk, melyik az a három növény, amely jó eséllyel vonzza be az életedbe a jólétet!

A feng shui nemcsak azt mutatja meg, hogyan lehetsz kiegyensúlyozottabb otthon, hogyan lehet tényleg egy igazi bázis az ingatlan, amelyben mindennapjaidat töltöd, de arra is van pár tippje, hogyan vonzhatod be az életedbe a jólétet és a pénzt. 

Vadkakaó

A pénzfát, vagyis a pachira aquaticát gyakran használják a feng shuiban, hogy bevonzzák a jólétet és a bőséget. Ezek a növények általában jól érzik magukat a zárt térben, és nagyon kellemes látványt is nyújtanak a lakásban, igazi design elem lehet. Száraik gyakran fonottak, ami az összekapcsolódást és a hosszú élettartamot jelenti. Tökéletes választás, ha látványos, jelentéssel bíró és a lakásban könnyen tartható opciót keresel. 

Pénzlevelú pilea

Ennek a mutatós növénynek érme alakú levelei vannak, így nem csoda, hogy a feng uhui szerint nagy szerepe lehet benne, ha tulajdonosának pénzügyi helyzete javulásnak indul. Nem ritka, hogy ajándékba adják annak, akinek szüksége lehet az anyagi fejlődésre. Gyönyörű, gazdag zöld levelei a bőség erőteljes metaforái. A jómód nemcsak azt jelenti, hogy kapunk, hanem azt is, hogy adunk, így nem ritka, hogy a jólétben élők ezért is adják ezt a növényt ajándékba. 

Jáde növény

A jáde növények lassan és egyenletesen nőnek, ami általában az a növekedési típus, amelyet a pénzügyekben is keresünk. Lekerekített leveleik a jáde kőhöz hasonlítanak, ami nagyon értékes és a szerencsét jelképezi a kelet-ázsiai kultúrákban.

Via

Még több cikk a nyugodt életért

Mik azok a paradicsom gyertyák és miért népszerűek?

3 dolog, amit ne mondj ki a hétköznapokban, és jobban fogod érezni magad

Így válhat valódi SPA a saját fürdőszobádból – az ELLE útmutatója