Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEMÉLYISÉGTESZT

Elárulja a jövőd, amit először meglátsz a képen

2022. július 24.

1 perc olvasás

ELLE

jövő sors jóslat
Elárulja a jövőd, amit először meglátsz a képen
© Brigitte

Egy kép, ami többet mond minden szónál, például, hogy mi vár rád 2022 második felében. 


Mindjárt itt a nyár vége, és ezzel  az év második felébe értünk. De hogy mi is vár még ránk idén? A következő személyiségteszt elárulja, mit tartogat még 2022 a számdora.

Várakozással és kíváncsisággal várja a következő hónapokat? Nagy változások, új feladatok várnak ránk, vagy végre valóra válik egy dédelgetett álom? Ez a keresőkép megmutatja, mit tartogat számodra a 2022-es év második fele!

A holdat láttad meg először?

Kreatív ember vagy, aki képes egyedül lenni. 2022 második felében ezt a képességét arra fogod használni, hogy végre megvalósíts egy régóta tervezett projektet. Most minden erőddel erre kell fókuszálnod!

A bálna

Perfekcionista vagy és elég válogatós. Az év második felében azonban olyan döntést kell majd hoznod, amely nagy előrelépést hoz az életedben. Minden lehetőséget alaposan mérlegelj!

A szörfös

Nagyon pragmatikus, megoldás-orientált vagy, és maximálisan élvezed az élet örömeit. Mivel ennyire jól tudsz alkalmazkodni a külvilághoz, az év második felében jutalomra számíthatsz: beérik a munka gyümölcse, fontos kívánságod telejsül!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves