Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai csalódás

Te megtalálod a lovat 15 másodperc alatt a képen?

2022. július 26.

1 perc olvasás

ELLE

teszt 15 másodperc
 Te megtalálod a lovat 15 másodperc alatt a képen?
© jagranjosh.com

Nézz rá erre a fotóra és mérd le, hogy megtalálod-e 15 másodperc alatt a lovat. Kevesen vannak, akik ennyi idő alatt megoldják ezt az optikai csalódást!


Újabb optikai csalódást mutatunk! Nézd meg alaposan a képet és sok sikert, hogy megtaláld a lovat. Átlagosan az emberek 17 másodperc alatt találják meg, de a nagyon ügyeseknek sikerül 15 másodpercen belül is kiszúrni az állatot. Te köztük vagy? 

A fotón egy szép környék látható, két épülettel. Az egyik aljában egy bolt is található, valamint több autó is parkol a házak előtt. Ez mind szép és jó, de hol lehet a ló? Érdemes jól megvizsgálni a képet és bizony biztosan olyan helyen fogod megtalálni, ahol nem is gondoltad volna.

jagranjosh.com

Azoknak, akik nem találták meg

Ha még mindig nincs meg a ló, annyit elárulunk, hogy nem kint látható az állat, hanem valahol bent a házban. Nos, megvan? 

Itt a megoldás

jagranjosh.com

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves