Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

A jelöltek kiválasztását egy hat fős bizottságra bíztuk. Olyan ismert emberekre, akiknek nem csak saját területükön meghatározó a véleményük. Ha érdekel, kikből áll az ELLE Awards jelölőbizottsága, itt elolvashatod!

Jelölőbizottság megtekintése

Az év fiatal tehetsége – jelöltek

Merész, tehetséges és szorgalmas fiatalok, akik projektjükkel, vállalkozásukkal látványos eredményeket értek el. Olyan feltörekvő nők, akik teljesítményére a 2022-es évben felfigyelhettünk kiugróan sikeres, meghökkentő, vagy akár nemzetközileg is elismert tevékenységüknek köszönhetően.

Az év szerzője – jelöltek

Írók és költők, akik minden munkájukban maradandót alkotnak. Megrendíthetetlen értékrendjüket nem csak a sorok közé rejtik, ott van minden megnyilvánulásukban.

ELLE Content Creator – jelöltek

Tartalomgyártók, akik az online teret ésszel, céllal, kreativitással használják, de pont így élnek és működnek a való életben is.

ELLE Skin and Body – jelöltek

A szépségápolás különböző területein megkerülhetetlenek, szakmaiságuk és hitelességük kifogástalan. Legyen szó sminkekről, bőrápolásról vagy éppen a hozzánk passzoló illat kiválasztásáról, ismerik és diktálják a trendeket.

Az év színésznője – jelöltek

Szakmai tevékenységükben kiemelkedők, emellett egyéniségük vagy társadalmi szerepvállalásuk miatt példaképek is.

ELLE Wonder Woman – jelöltek

Képesek átlépni a saját határaikat. Hétköznapi életet élnek, de hobbijukban vagy szakmájában olyan kiemelkedő, erőn felüli teljesítményt nyújtanak, amely csodálatra méltó. Kitartásuk, hozzáállásuk és tetteik teszik őket különlegessé. Minden nőben él egy Wonder Woman, de ők nem félnek megélni és megmutatni.

Jelölőbizottság

A jelöltek kiválasztását egy hat fős bizottságra bíztuk. Olyan ismert emberekre, akiknek nem csak saját területükön meghatározó a véleményük. Ha érdekel, kikből áll az ELLE Awards jelölőbizottsága, itt elolvashatod!

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése