Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Váltsuk a kiugró teljesítményeket valóra Az ELLE Awards banki partnere a kiválóság támogatásában

Nyertesek

A jelöltek összeállítását a 2023-as ELLE Awards nyerteseire bíztuk. Ha érdekel, kikből áll az idei ELLE Awards jelölőbizottsága, itt elolvashatod!

Jelölőbizottság megtekintése

Az év fiatal tehetsége

Merész, tehetséges és szorgalmas fiatalok, akik projektjükkel, vállalkozásukkal látványos eredményeket értek el.
Olyan feltörekvő nők, akik teljesítményére a 2023-es évben felfigyelhettünk kiugróan sikeres, meghökkentő, vagy akár nemzetközileg is elismert tevékenységüknek köszönhetően.

Az év szerzője

Írók és költők, akik minden munkájukban maradandót alkotnak. Megrendíthetetlen értékrendjüket nem csak a sorok közé rejtik, ott van minden megnyilvánulásukban.

Az év színésznője

Szakmai tevékenységükben kiemelkedők, emellett egyéniségük vagy társadalmi szerepvállalásuk miatt példaképek is.

ELLE Content Creator

Tartalomgyártók, akik mind az online, mind az offline teret ésszel, céllal, kreativitással használják, de pont így élnek és működnek a való életben is.

ELLE Skin and Body

A szépségápolás különböző területein megkerülhetetlenek, szakmaiságuk és hitelességük kifogástalan. Legyen szó sminkekről, bőrápolásról vagy éppen a hozzánk passzoló illat kiválasztásáról, ismerik és diktálják a trendeket.

ELLE Wonder Woman

Képesek átlépni a saját határaikat. Hétköznapi életet élnek, de hobbijukban vagy szakmájában olyan kiemelkedő, erőn felüli teljesítményt nyújtanak, amely csodálatra méltó. Kitartásuk, hozzáállásuk és tetteik teszik őket különlegessé. Minden nőben él egy Wonder Woman, de ők nem félnek megélni és megmutatni.

ELLE-díj

Az ELLE-díjat az a nő kapja, aki hozzáállásával, kitartásával és szakmai elhivatottságával az ELLE Magazin szerkesztőségét inspirálja. Az ELLE-díj tulajdonosa professzionális munkával ér el olyan sikereket, amelyek felé a magazin is segíti olvasóit az ELLE tartalmával.

Jelölőbizottság

A jelöltek összeállítását a 2023-as ELLE Awards nyerteseire bíztuk. Ha érdekel, kikből áll az idei ELLE Awards jelölőbizottsága, itt elolvashatod!

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

további kategóriák megtekintése