Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OPTIKAI CSALÓDÁS

Te megtalálod mind a négy nőt a rajzon? Csak az emberek 1 százalékának sikerül

2022. július 13.

1 perc olvasás

ELLE

rajz
 Te megtalálod mind a négy nőt a rajzon? Csak az emberek 1 százalékának sikerül
© Brigitte.de

Csak egy rajz, ahol négy nőt kell megtalálni, mégis kivételesnek számít, ha valakinek sikerül, ezen az optikai csalódáson!


Nézd meg alaposan! Négy nő van elrejtve ezen a rajzon – de ha mindet meg akarod találni, akkor nagyon figyelmesen kell nézned! A feladvány segíthet kiélezni a szemünket a szokatlan dolgokra. Oleg Shupliak ukrán művész rajza, akinek alkotásai optikai csalódásaikról ismertek, egészen különleges kihívást jelent.

Egy percen át kitartóan nézted, mégsem sikerült megtalálni a négy nőt a rajzon? Akkor jöjjenek a megoldások!

A legnehezebb feladvány

Hiába nézted elég alaposan, valószínűleg a legkevesebb esély arra van, hogy a kép oldalán található nőt észrevetted! De ha alaposan megnézed, ezen a ponton két nőt is találsz. Az egyik az ég fele nyújtózik, a másiknak pedig csak a profilja látszik!

A másik két megoldás

Ami egyből feltűnhetett mindenkinek: a kékkel karikázott részen egy egész alakos női rajz található, a negyedik pedig a hasánál formálódik, ahol egy női száj vonzza egyből a tekintetet!

Neked hányat sikerült megtalálni?

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves