Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 18.: Az Oroszlánnal megosztanak egy sötét titkot, a Bak párja fontos dologról akar beszélni

2023. augusztus 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 18.: Az Oroszlánnal megosztanak egy sötét titkot, a Bak párja fontos dologról akar beszélni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma megpróbálhatják a csillagjegyeket letéríteni az útjukról, de nem szabad hagyniuk. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tudod, mit kell tenned, Kos. A Hold belső bátorságot ad, hogy véget vess egy egészségtelen szokásnak, vagy kapcsolatnak, a Szaturnusz pedig lehetőséget ad arra, hogy megláss olyan mintákat, amik akadályozzák a fejlődésedet.

Bika

Tisztában vagy azzal, mit akarsz, kedves Bika. Azt is látod, mi fog működni és mi nem az életedben. A mai napon nagyon fejlődés-orientált vagy, de mivel minden kezdet egy lezárással kezdődik, ma meg kell hoznod pár fájdalmas döntést.

Ikrek

Mint állatöv alakváltója, van valami, amiben nagyon jó vagy: a változás. Ideje kilépni a komfortzónádból! Unod a mindennapjaidat vagy a munkádat? Tökéltes ez a nap arra, hogy változtass azon, amivel elégedetlen vagy.

Rák

Ma megtapasztalhatod a személyes meggyőződés új szintjét, mivel keményebben igyekszel elérni vagy megvédeni a célodat. Remek nap ez arra, hogy elsősorban magad előtt bizonyítsd az elszántságodat és a képességeidet.

Oroszlán

Ahogy máskor is, úgy ma is a barátaid rendelkezésére állsz, ha egy nyitott, nem ítélkező, megértő társra van szükségük. Viszont egyikük olyan sötét titkot oszthat meg veled, ami eléggé megrendíthet és leterhelhet.

Szűz

Nagy dologra készülsz ma, vagy talán még nem tudsz róla, de sor kerülhet rá: új autót veszel, eladsz egy ingatlant, beadod a felmondásodat vagy aláírod az új munkaszerződést. Ne legyenek kételyeid, készen állsz rá!

Mérleg

Ha úgy érzed, elvesztél vagy elakadtál az utóbbi időben, a mai nap lehet az, ami meghozza az áttörést. Ezenkívül, egy jó barát most aktívabb, befolyásosabb szerepet tölthet be az életedben, és új kalandra hívhat téged.

Skorpió

A mai nap a romantika jegyében telik. Az egyik barátoddal komolyabbra fordulhatnak a dolgok köztetek, és a barátságból párkapcsolat alakulhat. A párban élők is úgy dönthetnek, hogy ideje szintet lépni a kapcsolatukban.

Nyilas

A siker kulcsa ma az: ne tégy úgy, mintha tudnál valamit, amit nem, és ne próbálj többet tenni, mint amennyi kitelik tőled. Más szóval, tartsd be a határaidat, így elkerülheted, hogy érzelmileg és fizikailag is padlóra kerülj.

Bak

Nagyon fontos dologról szeretne beszéni veled a szerelmed. Könnyen lehet, hogy egy titkos vágyát osztja meg veled, vagy készen áll a következő szintre emelni a kapcsolatotokat. A nagy kérdés az lesz: te mit szeretnél?

Vízöntő

Nem tudsz mindenkinek megfelelni, Vízöntő, bármennyire is próbálkozol, és nem is kell. Neked önmagad mellett kell kiállnod. Védd meg azt, amiben hiszel és fontos számodra! Ne hagyd, hogy bármiről is lebeszéljenek.

Halak

Előfordulhat, hogy a környezeted nyomására, késztetést érezhetsz arra, hogy feladd a reményeidet, az álmaidat. Szerencsére érkezik a támogatás, amire szükséged van, de könnyen lehet: nem egy barát vagy rokon lesz a segítségedre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves