Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MONEY, MONEY, MONEY

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut augusztus második felében

2023. augusztus 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut augusztus második felében
© Shutterstock

Ennél szebben nem is érhetne véget a nyár ennek a három csillagjegynek, akik augusztus utolsó heteiben talicskával vihetik haza a pénzt.


Hamarosan nagyon elégedett lehet ez a 3 csillagjegy, hiszen mielőtt beköszöntene a szeptember, a horoszkóp szerint rengeteg pénzhez jutnak. Lássuk, kik lesznek a legszerencsésebbek augusztus második felében:

Kos

Úgy néz ki, a kemény munkád végre kifizetődik, Kos! Sikerül besöpörnöd egy zsíros bónuszt, jutalékot, és ezzel egy csapásra megoldódhatnak a pénzügyi nehézségeid. Amennyiben üzlettel, befektetésekkel foglalkozol, még nagyobb összeghez juthatsz. Hirtelen úrrá is lehet rajtad a vágy, hogy vad költekezésbe kezdj, ezért nem árt valamennyit félretenned. Inkább használd ki, hogy végre stabilizálhatod az anyagi helyzetedet.

Ikrek

Végre teljesülhet a vágyad Ikrek, és a kreativitásodnak köszönhetően juthatsz bevételhez. Talán pénzzé teszed a festményeidet vagy ismert tartalomgyártó leszel, és ez esetben még támogatókra is lelhetsz. De minimum sikerül megszabadulnod egy régiségtől, amit a padláson találtál, és azzal kaszálsz nagyot. Ha vállalkozó vagy, számíthatsz az üzleted felpörgésére, és augusztus utolsó heteiben bár rengeteg munkád lesz, de jó sok hasznod is származik belőle.

Szűz

Újabb bevételi forrásokra bukkansz Szűz, néhányuk akár passzív jövedelem is lehet. A következő hetekben könnyű pénzekhez juthatsz, és ebben a szerencse is nagy szerepet játszik, mivel nyeremény útján, vagy a korábbi befektetéseidnek köszönhetően is felhízlalhatod a bankszámládat. Ezenkívül most ingatlan, ingóság eladásából is származhat bevételed. A jó hír pedig az, hogy ezzel sikerül hosszú időre biztosítani a stabil anyagi helyzetedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves